![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen kardesım kolumda çarşı yazılı bıleklık tasırdım su durumdan sonra takmıyorum
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çağdaş bir insan bu kadar süre başkanlık yapmaz başarılı değilsin kimse seni istemiyor neden daha o koltugu meşgul ediyorsun beşiktaşı seven beşiktaşlıyıda sever beşiktaşlı istemiyor senin başkanlıgını beşiktaşımızın yakasını bırakartık derdi neyse bırakamıyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demekki Beşiktaş'ın Yenilmesi Bu Adama zevk veriyor
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yawww bu adam BEŞİKTAŞ ımı canı gönülden seviyor olsaydı işler kötü gidiyor diye çokdan bırakırdı demekki bu adam da BEŞİKTAŞ sevgisi yokkk ruhsuzun teki onca olanlar rağmen kameraya bakıp birde sırıtıyor şu işe bakkk yawww bu adamdan BAŞKAN olmaz YÖNETİCİ olmaz YETERRRRRRRRRRRRRR İSTİFAAAAAAAA ETTTTTT ARTIKKKKKK BİRDAHA BEŞİKTAŞ BAŞKANI NEDE YÖNETİCİSİ OL ÇEK ELİNİ AYAĞINI ARTIK YETERRRR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Az bile yapmislar!! Yuzsuz adam istifa et artik !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yıldırım Demirören bir sonraki seçimleri kazanırsa o zaman kan gövdeyi götürür! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |