![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gokhan abı sen kıme anlatıyorsun ne anlar bunlar carsıdannn agzı olan konusuyorr 50000 tane uye var kacı maca gelıyorrrr bosuna cenenı yorma senı bzden baskası anlamazzz
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tekin bu sözlerin 50 bin üyeye de HAKARETTİR Şahsım adına teessüf ederim ben stada maçlara da gittim kapalı da da bulundum kartal yuvasından alışverişimi de yaptım her sezon . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abıcım yarası olan gocunurrrr
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abı kıme soledıgımı bılıyrosun kendını ıcıne alma ama almak ıstıyorsanda kusura bakma ben besıktası ve bunun ruhu olan CARSIYI bır kalemde sılemem kımsenın laf etmesıne ızın vermemm
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Pascalcim inanki agzimizi senden daha iyi kullaniyoruz.biz enazindan sizlere saygisizlik yapip agzi olan konusuyor,neanlarlar gibisinden cevap yazmiyoruz.seni ilkbasta agzini toplayip saygili olmaya davet ediyorum.ayrica burada 50bin üye varsa 50binide istanbulda oturuyor diye birseyde yok.mesela ben kendi adima 29yasindayim ve 1986daki sampiyonlugumuzla beraber 7tane sampiyonlugu bizzat gördüm ve kutladim.anlayacagin ben evelki sezon almanyada oturdugum halde evimizde oynadigimioz 17macin 15sine geldim,yani kombine aldim.daha birki hafta önce antep macina yine apar topar geldim,yani burada maca gidip orada olanlari takip eden sen degilsin.uzunlafin kisasi herkes sen ve senin gibiler gibi düsünecek diye bir kaidede yok,yazdiklarimiz fikirlerimiz isine gelmiyorsa bunu dogru dürüst güzel birsekilde elestirirsin okadar ama böyle degil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben inönüye gelemiyorum Tekin.İnönüden 1200 km uzaktayım.Yılda 4 yada 5 deplasman ancak yapabiliyorum.Onun dışında diğer branşlardaki yakın bir deplasmana ve bol bol lisanslı ürün alarak destek olabiliyorum.çArşı bir ruh ise sadece İstanbul çarşı için bir ruh değil!Dünyanın her tarafındaki Beşiktaş taraftarı için bir ruhtur.Yorumundan dolayı seni kınıyorum! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kardesım ben senın bjklıgını bılıyorumm sana solemıyorumm sen solesen bı bldıgı vardır derımm ama bazıları bılıp bılmeden konusuyorlar onlara cok kızıyorumm
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | biz maça da gideriz herşeyide gayet iyi anlarız ama maça gidiyorum diyip sonrada demirörenin arkasında duranın bana gereçek beşiktaşlı olduğuna kimse inandıramaz.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | Havlevela kuvvete.ya gercektende komedi buya.birkalemde carsinin silinmesiymis.izin vermemekmis.ezbere artniyetli yazi yazmak buolsa gerek.birinsan kafasinda illa karsimdakilere catacam diye hareket ediyorsa karsi taraf kendisine tesekkür dahi etse SiZ BANA NiYE TESEKKÜR ETTiNiZ der ve niyetini gösterir.biz carsiyla aleni ayhani bir tutmayalim diyoruz.tepkimiz tribün liderlerine diyoruz ama bazi kardeslerimiz bunu inatla anlamamak istiyolar,neyse ben sahsen pascal arkadasimiz küfretse dahi onun yorumuna cevap yazmayacam artik. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |