![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BILIYORUM HERKES KIZGIN BANA SEYIRCI DEYILIM SANA HERKES BIRSEYLERE SEYIRCI ÜZGÜNÜM KARTALIM BEN SEYIR EDEMEM FENERIN CIMBOMUN SEYIRCISI VAR SENIN YOK ÜZGÜNÜM KARTALIM BEN SANA SEYIRCI OLAMAM FENERIN CIMBOMUN TRABZONUN SEYIRCISI SES YAPARMIS SESLERI KULAK TIRMALARMIS ÜZGÜNÜM KARTALIM SES YAPAMAM DUYSUN CÜMLE ALEM NE DIYORUM BEN KARTALIM SEYIRCI DEYIL TARAFIM BILSIN HERKES BEN KARTALIMA SES YAPAMAM YÜREK SESIMLE INLETIRIM STAT"LARI ÜZGÜNÜM SEYIRCI DEYILIM MUTLUYUM KARTALIM"A TARAF"IM ISTER HER SEZON SONUNCU ISTERSEN HER MAC"I YENIL KARTALIM BEN SANA TARAFIM NE YAGMUR DER NEDE KIS ISTER FIRTINA ISTERSE GÜNES YAKSIN BEN SANA YELGIBI KOSAR GELIRIM KARAKARTALIM BEN SANA TARAF OLDUM YOK ESIN BENZERIN SIYAH BEYAZ ASIL RENKLERIN SOL YANINDA AY YILDIZ RENLERIN"DE ASIL TIPKI SEN GIBI ÜZGÜNÜM KARTALIM BEN SEYIRCI DEYILIM BENDE KI SEVDAN ÖLÜMÜNE YÜREKTEKI ASK TAA MEZARA KARAKARTALIM BEN SANA TARAFIM RENKLERINE HAYRAN ISMINE ASIK"IM | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir yol ayrımına geldik..Öyle ki tepkisiz kalınacak olursa hem satılmışlık damgası yiyen bir grup hem de Beşiktaşımızı daha da gerilere götüreceklere seyirci kalma durumunda olduğumuz bir noktadayız.. Ancak şunu bilmemiz gerekir ki ÇARŞI kapalının ortasında tüm kapalıya istediklerini yaptıran 300-400 kişi değildir..Alen değildir,Ayhan değildir ..... değildir babam değildir yani.. ÇARŞInın bir ruh olduğunu kendini onun parçası gören herkesin önce BEŞİKTAŞ taraftarı olduğu bir oluşumdur.. Ve maalesef ki Demirörene hizmet etmek için Demirören tarafından sürekli beslenen bir grubun olduğunu hepimiz biliyoruz.. Ama ÇARŞI demek gerekirse onlara da karşı gelmektir ki bu durgun deniz dalgalarını savurmaya başladığında ne kapalıda o satılmışlar kalacaktır ne de DEMİRÖREN !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu konu gereğinden fazla uzuyor herkes kimin ne olduğunu az çok biliyor isteyen kabul eder isteyen etmez kimse burda zorla birbirinin fikrini de değiştiremez hakaret de edemez herkes düşüncelerinde özgürdür kimse başkasının yorumuna karışamaz.Benim ne düşündüğüm veyada başkasının ne düşündüğü kimseyi ilgilendirmez.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaş kusura bakma ama boş boş konuşmuşsun. Beşiktaşlılık bir ruhtur, çarşı değil. İnsanlar stada çarşıyı dinlemeye değil, Beşiktaşı izlemeye gidiyor. ÇARŞI SATILMIŞ VE KULÜBE ZARAR VEREN PARAZİT TARAFTARLAR TOPLULUĞUDUR !! Kimse kusura bakmasın çarşının Beşiktaşlılıkla alakalı bir yanı ve yönü yoktur. Bazı arkadaşlar maşallah Beşiktaştan çok çarşıyı savunur olmuşlar ortalıklarda. Heeee onların da bi rant kapısı varsa orasını bilemem.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
imza ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |