![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | nihata zaman lazım emre b. geçen sene neydi şimdi ne oldu. sadece bu kadar para veilmesi çok yanlış oda nihatın sorunu değil. demirören dağıtıyor
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sadece yuhh dıyorummm sıze baska kelımede bulamıyorummm yazıkyazıkkkk
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sıze son uyarım ya bu takıma sahıp cıkın yada susun bız sızlerı adam yerıne koyalımm
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Karagümrük atkısı taksaydın bir de tam olurdu? Klavye erkekliği yapmanın anlamı yok ya da burada üyelere hakaret etmenin. Değil mi? Burası özgür bir platform ben istediğim futbolcu hakkında görüşümü dile getiririm. Senin beni adam yerine koymanla benim burada adamlığım söz konusu olmaz. Gençsin daha asıl sözlerine sen dikkat et. Nihata hakaret de etmedim aldığı parayı hak etmiyor dedim. hani bazı futbolcuları ucuza alırsın sonra çok iyi performans gösteriri ve zam yaparsın ona hatta iki katını veririsin. Şimdi Nihat için kaç aydır bekliyoruz takımın en pahalısı o yıllık 7 trilyon garanti parayı isterken sıkılmadı, oynuyor ama bir şey yapamıyor geçmiş artık ondan. Ben olsam sezon başında yönetimi o kadar peşimden koşturdum ya 4 yıl için o kadar garanti para istedim ya utanırdım. Ben haklı olarak Niahatı takımımda görmek istemiyorum oynadığı her maçta takım bir kişi eksik oynuyor. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delikanli biraz sakin ol, burada herkez düsüncesini yaziyor saygili ol
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bn delıkanlı degılım besıktaslıyızm carsıyımmm takımı desteklerım gerısıne karısmammm snde benı dusunceme saygıı duyyy
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | uyarı falan ne oluyoda .. takıma sahip çıkma meselesine katılmamak elde değil gerçek bir bjk taraftarı olarak !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
Sahip çıka çıka bu hale getirdiniz takımı kötüyken iyi dediniz.. bu hallere getirdiniz..
__________________ "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!" Konu enbabakartal tarafından (06-10-2009 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |