![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #82 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya arkadaş gruplara böyle ipin ucunu verirsen olacağı budur, Süleyman başkandan sonra meydan bunlara kaldı ha çarşı ha karagümrük ha başka bir grup , ortada büyük bir rantın döndüğü belli 0lan Beşiktaşı hiçbir çıkar gözetmeden seven gerçek taraftara oluyor yazık
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şimdi medyasporda olayı okudum , eğer doğruysa anlatılanlar bu ********lerin Beşiktaşlılıkla filan ilgisi yok, bunlar parayla iş yapan kabadayı bozuntuları... hatta o gözlüklü olan fenerbahçe amigoluğuyla bu işlere girmiş... Ben Ankaralıyım ve Ankarada yaşıyorum, dolayısıyla İnönüe çok falza maç izleme fırsatım olmuyor, şansımız yaver giderse senede 1 veya 2 , oda yeni açık tribünde ... Ben İstanbulda yaşayıp da kapalıda maç izleme fırsatı olan arkadaşlara sormak istiyorum, şu haberlere göre çarşı bu durumda mağdur görünüyor... BEnim merak ettiğim çarşıyı biz çok güçlü bilirdik , kapalıda çarşının izni olmadan sinek uçamaz bilirdik , arkadaşlar biziaydınlatın, çarşı gerçekten bu kadar acizmi ?? yada tüm bu olanlar çarşınında içinde olduğu bir danışıklı dövüşmü ?? ( Alen'le bu gçzlüklü herifin yanyana fotoğrafları akla bunu getiriyor ama önyragılı omak istemiyorum )
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Volkan sizlerin Çarşı diye hitap ettiği kapalının üstünde kutuda bulunanların çoğu 18-19 yaşlarında ve oraya sadece destek vermeye gelen çocuklar yani ranttan runttan haberi olmayan okullu arkadaşlar. Alen'in mutlaka çevresi vardır yoksa oradan bütün stadı yönlendirebilmesi imkansız. Dün akşam gördüklerimi anlattım ben haksız olmadığım yalan söylemediğim ortada kaldi ki sizlere neden yalan söyleyeyim ben. Dün akşam kapalı tribün üste kalabalık bir grup geldi ve İstiklal Marşı biter bitmez Alen'i setten aşağı indirdiler protesto edenlere küfürler edip saldırdılar . Orada bulunan 18-19 yaşındaki çocuğun duruma müdahale etme şansı yoktu. Sonradan bu durumu gören Alen'in yakın çevresindekiler bu adamları yaka paça dışarı attılar. Yani ortada acizlik yok sadece tedbirsizlik var. Bu kavgaların çıkacağı o pankartın açılağı hakkında oradakilerin haberi yoktu bence çünkü bir anda setin önü kalabalıklaştı. Öyle bir durumdan haberdar olsalardı oraya bırak pankartı sinek bile sokmazlardı bundan adım gibi de eminim. Ben şahsi fikrimi söyleyeyim Alen bu kadar küçülmez sonuçta herkes ismini ezbere biliyor bedava bilet için o pankartı orada açtırmaz. Dahası Alen maç başlamadan önce protestolara sesini bile çıkarmadı eğer o da bu olayların içinde olsaydı protestolar ilk başladığında müdahale ederdi sustururdu. Şimdi bu çıkan kavgaları boks maçı olarak düşünün ilk raundu kaybeden boksör maçı kaybedecek diye bir kural yok. İlk başta tedbirsizlikten kaynaklanan o gelişmelerin ardından asıl güç maçı kazanarak tribündeki yerini almasını bilmiştir. Fotoğraf konusuna gelmeden şunu da söyleyeyim kapalıya gelen her arkadaş bilir alt ve üst arasındaki kapı hep açıktır yani düne özel açık bırakılmadı bu haber kolpa bir haber kimse inanmasın. Fotoğrafa gelince önceden aynı fikirde olup daha sonradan fikir ayrılığı yaşanarak yolların ayrılmış olması muhtemel. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Saat 19.30 civarında dün arkadaşımla tam numaralının önünden geçip yeni açık tribüne geçicekken birden çevikkuvvet polisleri çevredeki kafesi kapattı içeride kaldık Başkan Jeep'inden indiği an numaralının kapısı önüne dizilmiş Başkanın arabasından inmesini bekleyen şakşakçılar bir anda kameraların önünde"Büyük Başkan"diye tezahuratta bulunup Başkan'a aldıkları paralar ölçüsünde destek verdiler yani"ÇARŞI" tribünlerinin bir kısmı gibi!Olayın özeti budur dün yaşanan kaos normaldir zaten Başkan'da kaosa çanak tutmakla tribüne giriş yaptı aklı sıra yalandan moral tazelemek amacıyla yapılan karşılama yumurtalı protestoyu tenzih eder gibi nazire yapacaktı ama beceremedi tabiki medya bunu yazdı ama ben ve arkadaşım olayı bire bir yaşadığımız için midemiz bulandı koskoca BJK kulübü başkanı canı gönülden bir destek alamayıp maç öncesi ve sonrası numaralı tribüne giriş çıkışları kafes haline sokup yeni açık tribünden çıkanlara zor anlar yaşatması oradan geçişi korku sebebiyle engelleyerek bizlerden ne kadar kopmuş olduklarının zavallı göstergesidir.Şimdi bu yazı yüzünden iki gün önce olduğu gibi foruma girişimi yasaklayabilirler yani Başkan'ın şakşakçıları foruma kadar iş başında,takip edilmekteyiz ama şunu unutmayın 1979 doğomluyum 1989 yılından beri tribüne gider gelirim bu yönetim kadar aciz ve zavallısına rastlamadım,FB yönetimi çıkıp BJK yönetim ve sporcularını yapılana haksızlıktır deyip resmi açıklamalar yapıp sözde dostluk,kardeşlik nidaları atıp basına açıklamalar yapıyorlar BEŞİKTAŞ TARAFTARI ÜZERİNDEN sonra az önce biten FB-Gençler maçında "YILDIRIM DEMİRÖREN YETER"diye bağırıp makara geçerler sizde ancak seyredersiniz,bizler RİCARDİNYO'NUN FB stadında iki kişi tarafından dövülüp sonra olay yerine gelen Aziz Yıldıram'a Ricardinyo'yu nasıl dövdüğünü anlatıp kaçan FB İT'İNİ unutmadım o olaydan sonra bir özür dahi dilemeyen FB yönetimi önce o it'i bulsun adalete teslim etsin ondan sonra BEŞİKTAŞ TARAFTARINA AHKAM KESSİNLER İŞTE BU ZAVALLI YÖNETİM BUNU BİLE ÇIKIP KAMUOYUNA DİYEMİYOR.ŞİMDİ SİZ BENİ YASAKLAYIN!
![]() | ![]() |
![]() | #88 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
En başta bu forum BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ A.Ş.NİN UZANTISI OLAN RESMİ BİR YAYIN ORGANIMIDIRKİ SİZ VE SİZİN GİBİLER beni yasaklıyorsunuz?Önce buradan başlayalım böyle bir şey varsa yani resmi bir bağlantı bizde ona göre tavır takınalım
![]() | ![]() |
![]() | #89 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Siz eğer küfür etmişseniz ancak ceza alırsınız kaldı ki Beşiktaş başkanınna yönetimine futbolcusuna ve teknik direktörüne çok ağır küfür olmazsa yine ceza vermiyolar , günlerdir Beşiktaş başkanına bu forumda çok kişi serefsiz diyerek hakaret etti ama çoğu ceza almadı bu da forum yönetiminin başkanının adamı olmadığını gösterir . Bence siz forum yönetimine sallayacağınza aynaya bakın ne yaptığınızı düşünün . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Senin nasıl tavır takınman gerektiğini ben sana diğer konuda yazdım sen ona göre takın. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |