![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Başkan oturup biraz düşünsün, neden bu hallere geldim, neden stadımdan 100 korumaylan gidiyorum, neden kendi evimden korkarak çıkıyorum diye düşünsün bi...İnönü'den her maç sonrası böyle mi çıkacak şimdi başkan...Yaf sırf bu yüzden bile istifa eder gururlu bir insan... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bu adamlar gerçekten taraftar mı, yoksa başkanlığa aday olması muhtemel kişilerin çevresindeki kişiler mi. çok ayıp yahu. O adam ne olursa olsun. Beşiktaş spor klubunun başkanı. BU yaptığınız hiç delikanlılığa sığar mı. Ayrıca dangalak mısınız. demirören eğer istese sizi orda kaç kişi olursanız olun denize dökebilecek güce sahip bir adam. şu taşkınlığı hangi cesaretle yapıyorsunuz. ben anlayamıyorum. Ayıp ve aptalca bir davranış bu. Orada adamın korumaları sıkıverse bi tarafınıza hacet yoluna gideceksiniz. ne aptallık ne dangalaklık ne aymazlık. ne diyeyim. Her şeyden öte, ayıp.
__________________ Cool! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | yıllardır taraftar bu adamı protesto ediyo ama tınlamıyo..madem protestodan anlamıyosun ozaman başka yollar denenir yapılır..kimsenin beşiktaş taraftarını üzmeye bölmeye birbirine düşürmeye hakkı yoktur..iyi iş valla paran var geç takımın başına kendi kişisel fantezilerini yap..taraftar isyan edincede bunu yapan beşiktaşlı değil de.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yiyorsa BeşiktalıySa adam gibi normal gitseydi bakayım. Adam gölgesinden korkuyor. Bu mu Beşiktaş BAŞKANI? Güldürmeyin ya adamı.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Ben rantcılardan bahsetmedim ki ? Kapalının sağında solunda, Helal parası ile almış olduğu kombineyle stada gelen insanlardan bahsettim.. Yani tek çıkarı beşiktaş olanlardan.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |