![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
tusubasa bu durduramazsın vay efendim tabata öyle böyle!tabata ya bu! c.ronaldo değil! bildiğin tabata! | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Adam demediki gelin bana 8 milyon euro verin diye ,neyini yuhluyoruz neyini ıslıklıyoruz anlamadım... Elinden geleni de yapmaya çalışıyor sahda. destek verilirse daha iyi olacağına da inanıyorum. Rüştü'ye yapılan da aynı , Rüsştü mü yalvardı gelin beni alın diye, Fener'de ikinci kaleci durumuna düşmüşken ??? protesto edecekseniz oyuncuları değil , bu oyunculara gereğinden falzla para verip Beşiktaşın parasını çarçur edenleri edin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Rodrigo TABATA Fan Sitesi: Santos Taraftarının Tabata Içın Hazırladığı Video izleyin şu golleri .. bu golleri santosta attı !!! Santosta Diyorum Bak ! Hani Büyük Takımlarda Oynamaz Diyordunuz Ya ? Bunun Yanısıra Bjk Ye Geldiğinden Beri Tek Resmi Maçta 90 Dk Oynadı Golünü Attı Resmi Olmayan 2 Maçta daha 90 dk Oynamıştı Onlardada Gollerini Attı . Bununda Yanısıra Eğer Takımda Sözde Değil Özde Forvetler Olsa Ardadan Çok Daha Fazla Asist Yapardı Buna Emin Olun . O Verdiğim Videodaki Asistlerinide Görüyorsunuz .. Tabi Orda FORVET var Gol Oluyor .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (04-10-2009 Saat 21:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | çok haklısın çağla ama futbolcularımızın hepsine sahip çıkmalıyız hele bu dönemde bu çok önemli . bu adamın çok büyük işler yapıcak potansiyeli var ve o kadar para verinip alındı .. alabileceğimizin maksimumu verim almalıyız .. ama bazıları öfke ile kalkıyor onlar yüzünden zararla oturacağız .. gol atan maçı sürükleyen canla başla savaşan hatta bana lucescu zamanındaki yürekli kadromuzu hatırlatan bir oyuncuyu ıslıklamak onun moralini bozar .. isteğini bitirir .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (04-10-2009 Saat 22:03 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Brezilya gibi kanı hızında oynanan ligte normal zaten bu goller.. Eğer kaliteli adamsan, brezilya liginde en fazla 22 yaşını görürsün alırlar sonra.. Tabata 27 yaşına kadar brezilya 2. liginde oynadı, düşün işte.. ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | bnce çok büyük konuşuyosunuz ben tabatanın gerçekten yetenekli olduğunu düşünüyorum iyi 10 numara demek illa takımı alıp sırtlıcak demek değildir belli zamanlarda belli işler yapıyosa bir oyuncu iyidir bitmiştir
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya saçmalama Allah aşkına sence brezilya ligi ile diğer ligler bir mi?adamlar geçit töreni hızında oynuyor maçları...İngiltere ye gitsin anca 2.ligde oynar en fazla....adamları attığı gollere göre değerlendirme videolara göre hiç değerlendirme tabata da umut yok...takımımızın futbolcusu değil o adam..iyi oynasın bizim takımı her maç taşısın yine aynısını söylerim bu takım daha iyilerini hakediyor!!!
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | o zaman sizin kafayla düşünürsek nobrede boboda nihatta serkanda holoskoda telloda rüştüde hakanda sivokta ferraride diğer herkeste bu takımın oyuncusu değil mustafa denizlide bu takımın anterönürü değil . sanki her zaman çok süper yıldızlarımız vardıda 24 oyuncumuzun 24 üde dünya starıydıda tabata batıyor size .. siz ne sanıyorsunuz kulubümüzü ? nedir bu abartı ? REAL MADRIDLE BARCELONAYLA BIR TUTMAKTAN VAZGEÇIN TAKIMI YADA ÇOK ADAMSINIZ ÇOK BILIYORSANIZ BIRAKIN FORUMLARI GIRIN SEÇIME KOYUN ADAYLIYIĞINIZI BEŞİKTAŞI TUM OYUNCULARININ SUÜPERSTAR OLDUĞU BIR TAKIM YAPIN ŞIMDIKI TUM OYUNCULARLA YOLLARI AYIRIN . BENDE SIZI DESTEKLIYIM . bu kadar basit . Özentiliğinizi anlıyorum bende özeniyorum tüm oyuncuları yıldız olan takımlara ama tarihinde ne zmn beşiktaşın tüm oyuncuları süperstar oldu ? süperstar olmayan oyuncular beşiktaşlı olamıyorsa BEŞIKTAŞI SIRTLASA HER MAÇ IYI OYNASA BILE beşiktaşa yakışmıyorsa BUDA DEMEK OLUYORKI SEN KULUBUMUZUN 100 YILI AŞKIN TARIHINI PASCALI ILHANI AHMET I BU TAKIM IÇIN METIN I ALIYI FEYYAZI BU TAKIM IÇIN TER DÖKÜP EMEK SARFETMİŞ HERKESİ SIRF MARKA OLMADIĞI IÇIN HOR GÖRÜYOR - BUTUN FUTBOLCULARIMIZI HIÇE SAYIYORSUN . Bu Saygısızlıktır !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (05-10-2009 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |