![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
sen başka bir takımımı anlatıyorsun ? şimdi diyarbakırsporlu biride dıyarbakır dünya çapında oyuncular almalı bu oyuncular kulubumuze yakışmıyor dese diyarbakır buyük kulupmü olucak . bjk nin kadrosu türkiye çapında 1.sınıf dünya çapında 3.sınıftır bjk nin kaliteside türkiye çapında 1. dünya çapında 3.sınıftır . demekki öyle başa böyle tarak
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Şu andaki kadro evet avrupa çapında 3.sınıf olabilir ama ... Ama bu , Beşiktaş 3.sınıf oyunculara mahkum demek değildir. Hele ki Diyarbakısporla filan kıyaslanacak düzeyde hiç değilidr. İş , bu kadar geliri olan bu kadar taraftarı olan kulübü iyi yönetmekte bitiyor. Bu formayı ,Les Ferdinand giydi, Daniel Amokachi giydi, aumman giydi, Carew giydi , Kuntz giydi ... Demekki iyi yönetirseniz bu saydıklarım gibi büyük ve 1. sınıf adamları da getirebilrisiniz demektir. Tabata'nın kesinlikle desteklenmesi gerektiği konusunda sana katılmakla beraber , Beşiktaşın kesinlikle Tabata veya Nobre veya Bobo gibi oyunculara mahkum olduğu konusunda katılmıyorum. Beşiktaş çok ama çok büyük bir potansiyel sahibi bir kulüptüri Dediğim gibi ,yeterki iyi yönetilsin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Yıldız kültürü oturmuş bir beşiktaştan bahsediyorum.. Beşiktaş,şuanki kadrosunda 1-2 adamı cıkart yerli yabancı, geri kalanı anadolu takımlarda oynar ancak.. Bizi bu adamlara reva görenler utansın, ben bu adamlara sahip çıkmak zorunda değilim.. Ben beşiktaş'a sahip çıkarım, çünkü ben beşiktaş'a aşığım.. Ve bu adamlar beşiktaş forması giymeyi hak etmiyolar.. Nasıl hak edenin hakkı veriliyorsa, hak etmeyenler neden hala bu kulupteler.. Diyorum ya, 2 kelimeyi bir araya getiren, eli yüzü düzgün adamlar istiyorum kulupte.. Mahalle ağzı ile, aziz yıldırım çığırtkanlığı ile açıklama yapıcak adam değil.. Az laf çok iş istiyorum ben .. Ben yıldız istiyorum kardeşim, 8 milyon euro Tabata'yı izlemek istemiyorum.. Gelelim bizim kafamızdan düşünen arkadaşa.. Sivok,Ernst, Ferrari de kendi ülkelerinin takımlarında 25 ve üzerinde maçlar oynamış en önemlisi avrupa da oynamış adamlardır.. Holosko, ve tello ise 4. sınıf yabancıdır.. Rüştü artık emekli olma zamanı gelmiştir.. Nihat bizim alt yapımızdan yetişmiştir,Gelecek sezon birseyler yapacaktır.(açıkladım bircok yerde sebebini) Diğerlerini gönder gitsin, yerliler dahil.. Tutacağın 2 tane adam var şu takımda.. İsmail, Toraman, Nihat.. Başkada yerli adam yok.. Konu Patlamış Mısır tarafından (08-10-2009 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
AMA BU BİR ÜTOPYA !!! BEŞIKTAŞ HIÇ BIR ZAMAN BOYLE OLMADI !!! AMA BAZI ARKADAŞLAR SANKI 100 YILI AŞKIN SUREDIR BJK BOYLEYDI GIBI BJK YE YAKIŞMIYOR DIYOR . EGER BJK BIR GUN HAYAL ETTIGIMIZ GIBI OLURSA O ZAMAN BJK YE YAKIŞMIYOR DERSINIZ AMA ŞIMDILIK BUNLAR GERÇEK DEĞILKEN ANCAK ŞU DENILEBILIR BEKLENTILERIMIZI KARŞILAYAMAZ YADA HAYALLERIMIZE YAKIŞMIYOR . BUNUN DIŞINDAKILER YA TURKÇE BILMEMEKTEN YADA .... Neyse . ÇÜNKÜ BURDA GERÇEK BEŞİKTAŞ I ANLATMIYORSUNUZ BEKLENTILERDEKI BEŞIKTAŞI ANLATIYORSUNUZ . ( YILDIZ KULTURU OTURMUŞ BEŞIKTAŞ DIYORSUN !!! OYLE BIR BEŞIKTAŞ YOK EVET OLMALI BU TARAFTAR HAK EDIYOR AMA YOK IŞTE YOK ARKADAŞIM YOOOK !! ILERDE OLABILIR AMA YOK ) IŞ BEKLENTILERLE OLUYORSA REAL MADRIDDE OYNAMAYI HAYAL EDEN HER GECE RUYALARINDA RONALDOYLA PASLAŞTIĞINI GOREN BIR FUTBOLCUMUZDA BJK BANA YAKIŞMIYOR DIYEBILIR REAL MADRIDDE OYNAMALIYIM DIYEBILIR AMA BU GERÇEK DEĞIL UTOPYADIR . Sizin Yaptığınız Bunun Eşdeğeridir . Bunu Söyleyen Bir Futbolcuya Salak Dersiniz Değilmi ![]() Hepimiz Beşiktaşlıyız Hepimiz Beşiktaşın Dünya Kulubü Olmasını İstiyoruz Ama bunun Içın Biz Dünya Kulubü Olduk Demek Yetmiyor İstediğiniz Kadar Bjk Büyük Kulup Diyin Avrupada Tek Bir Başarımız Yok !!! Türkiyede Bile Fb Gs Den Geriyiz . Artık Dünya Kulubuyüz Büyük Kulubüz Demek Yerine Büyük Kulup Olacağız Dünya Kulubü Olacağız Demeli Buna Göre Hareket Etmeliyiz YOKSA HEP KENDİMİZİ KANDIRIRIZ . 3 Süper Yıldız Getireceğiz Diyip İsmail - Tabata ( Çok Seviyor Ve Beğeniyorum Ama Süper Yıldız Değil ) - Nihat - Fink ( Beğeniyorum Ama Süper Yıldız Değil ) - Ferrari ( Beğeniyorum Ama Süper Yıldız Değil ) yi Getiren Demirdövenden NE FARKIMIZ OLUR BOYLE DEVAM EDERSEK ? BENIM BEKLENTILERIM DECO QUARESMA VAN DER VAART BENZEMA GIBI ISIMLERDI Ama BUNLAR GELSEYDI BEŞIKTAŞ IÇIN EKSTRADAN BIRŞEY OLURDU HEMDE ÇOK ÇOK EKSTRADAN VE HIÇTE OLAĞAN KARŞILANMAZDI Ama Ekstradan Oyuncular Alınmadı BJKde daha önce top oynamış diğer bir çok oyuncumuzun standartında topçular alındı . Yani Bjk ye yakışan oyuncular ..
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA Konu alihantalasci tarafından (09-10-2009 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | onun yerine şunu aLsaLardı fiLan die konşmak için çk geç... konunun sahibine katıLıorum tamamen artk sahip çıkma zamanı.. oda artk siyah beyazın şerefini tadıyo her zmn destekLerim...
__________________ Yukarıda ßna ßi sorsaLar...! neden ßöLe siyah ßeyaz kefenin, __ßuna tek seßep ßEŞİKTAŞ'M derim__ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | nedense fenerbahçenin yada galatasarayın yıllardır aldıkları futbolcular ülkemizde hep bir kalbur üstü beşiktaşımızın aldıkları sanki işe yaramaz gibi gösterilir bizim ülkemizde...bazen düşünüyorumda kıymet değer bilmeyen bu ülke namına oynamaktansa tası tarağı toplayıp ermenistan adınamı oynasak yahuu... tabata mabata sonuçta kutsal formayı terletirse başımızın üstünde yeri var ..
__________________ "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
tepkini gösterceksin diyen arkadaşlarda tepkisini başkana göstercek . ama tabatayı işin işine karıştırmadan ! adam silahmı çekti ulan beni alın diye !
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tabata'nın menejerimisin, paramı indiriyorsun onun üzerinden cebine.. Sırf senin Tabata hayranlığın yüzünden adama antipati oldum. Sana onun gibi futbolcuları Brezilya'dan istediğin kadar getiririm hatta bedavaya. Tabata'yı savunamam, savunmamda. İstediği kadar faydalı olsun BEŞİKTAŞ'ıma.. O adam bu kadar para etmezdi. Demirören'in Beşiktaş'ımın parasını duyarsızca harcayamaz, hakkı yok... Tabata'ya sahip çıkan Demirören'e de sahip çıkar... Bundan ötesi böyle kardeş...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |