![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #81 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
çünkü senin sorunun beni anlayamamak ve ön yargılı yaklaşmak . sende şunu ANLA ARTIK !! Beşiktaş Senin Hayallerindeki O Beşiktaş Değil !!!!
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #82 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #83 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
sence neden o hayallerimizde Beşiktaşa ulaşamadık?yıllarca dandik dandik 3.sınıf futbolcu alıp sadece ligi önemsediğimiz için adam gibi topçular alıp avrupa da başarılı olsaydı elanolar baroslar kewell lar bize gelirdi anlayın bunu artık başarılı olamamızın sebebi sadece bu takımın üstüne çıkacak topçular almıyoruz..barça ilk kurulduğunda neydi şimdiki hali gibimiydi?anlayın şunu futbolcu olmadan başarı olmaz...Carew ernst nouma ferrari böyle adamları bulmak zor değil...bundesliga nın orta halli dortmund u na baksan bu ligi ve uefa yı taşıyacak isimler var Lucas barrios-nuri-mohamed zidan-dede gibi...DÜZGÜN FUTBOLCU ALDIKTAN SONRA BAŞARI GELİR 3.SINIF TOPÇU ALARAK HİÇBİR ŞEY BEKLEYEMESSİN..
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #84 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
tabata transferini destekleyen beşiktaş düşmanıdır! çünkü tabata beşiktaşta oynayacak kapasitede bir futbolcu değildir!kaldıki 8 milyon değil 1 milyon bile etmez o oyuncu! benim hayallerimdeki beşiktaş o beşiktaş değil çünkü senin zihniyetindeki kişiler beşiktaşa kötü futbolcu alıyorlar! transfer yapmak için oyuncu alıyorlar! ama o tabata senin hayallerindeki tabata değil! tusubasa gibi 11 adamı çalımlayıp gol atan birisi değil! geçen denizliye 1 gol attı ya! artık büyük tabata oldu! gs maçından sonra neredeydiniz bay tabatanın avukatı! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #85 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Vallahi ben Tabata' ya artık sahip çıkacağım. İlk işim hemen Youtube - Diziler kısmında Tsubasa' nın serilerini yayınlamak oldu, Türkçe altyazılı, keyifle izlersiniz. Sizde bulursanız ekleyin. Tsubasa kimdir diye merak edende vardır belki, gitsin baksın işte.. Ayrıca o çizgi filmde ki magnum vuruşu hipnoz vuruşu falan onlarıda buldum, onlarıda izleyin. Ama önce şunu bir izleyin mümkünse. Tsubasa' nın MADARA olduğu an http://besiktasforum.net/forum/komik...a-oldugu-an-d/ Herşey bitti, Tsubasalara fantazilere kaldık. Hey Allah' ım sen şu bitmiş sabrıma kuvvet ver sabıka yedirtme bana yarabbimmmmm...
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #86 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Utuyopya diyorsun bana, Benzemayı istıyorsun.. Kimin ağzından dunya kulubü olduğumuz çıktı..Avrupada hiç bir başarısı olmayan takım nasıl dünya kulübü olur ? Sen renkli azize ile karıştırdın sanırım bizi.. İsmail verilen parayı karşılayabilceğin bir oyuncudur. Henüz 19 yaşındadır.. Tıpkı batuhan gibi 1-2 sene sonra avrupaya satabilceğin 2-3 yerli oyuncundan 1 tanesidir. Ferrari yıldızdır. Ferrarinin üstü Nesta ve cannavarodur.Alıcak kulup varsa cıkıp alsın .. Bu arada sen şu Messi örneğini verendin dimi ? Normal, Efsane alıntılar olsa, topic sadece senin alıntılarla dolardı.. Böyle devam çok gülüyorum yazdıklarına.. Konu Patlamış Mısır tarafından (10-10-2009 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #87 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #89 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | üff sizle konuşmak hakikaten gereksiz bi yazıda anlatılcak şeyi 10 yazıda bile anlatamıyorum tamam sustum bi daha tartışmaya girmicem bu forumda .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #90 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şimdi bu tusubasa kabul edelim Türkiyede oynayabileceği en üst düzey takımda oynuyordu o da Antepti işte. Neymiş yarı brezilyalı yarı japonmuş da ee hem kamikaze hem de futbol bir arada. Bu tusubasa tabata küçük takımlara karşı ıynayabilecek düzeydedir asla ama asla üst düzey bir futbolcu değil. Eğer 29 yaşına gelmiş ve antepte oynuyor ise kimse almamış ise enayi gibi demirören almışsa zaten sıradan bir futbolcu olduğu ortadadır o zaman. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |