![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Gerçekten çok yazık,yeni açık tribünden dün gece olanları seyredip iç yüzünün böyle bir şey olduğunu tahmin etmiştik,"ÇARŞI" grubu kendini fes ederken zaten bu Karagümrük'lü yeni yetmeleri hazmedemeyip,kaldıramayıp,mücadele etmedikleri için bırakmak istemiş bugün olacakları o zamandan görür gibi oldukları için canları sıkılmıştı fakat onlarında yanlışlar var tabi,Başkan'ı size havale ediyorum çünkü forum tarafından ikidir yasaklanıyorum yani Başkan ve adamları süreki iş başında birde bakmışız forum beni başkana hakaretten mahkemeye veriyormuş ne gülerim ama lütfen bu forumu okuyup beni yasaklayanlar siz ne kadar BEŞİKTAŞ'LISINIZ BEN NE KADAR BEŞİKTAŞ'LIYIM ben 1989 senesinden beri para verip bilet alıp aşkımı yaşıyorum siz internet başında ne kadar Beşiktaş aşkı yaşıyorsunuzda ben ve benim gibi düşünenleri yasaklıyorsunuz soruyorum buradan!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | * Pembe bir tablo çizdiniz ama kulüplerin beslediği bu tarz gruplar dönüp dolaşıp kulüplerin başına bela oluyor, küfür ve protestolarla terör yaratıyorlar. -Öyle olmasın diye, yönetici arkadaşlarla 15 günde bir toplanıp Çarşı Grubu'nu, başka tribün liderlerini çağırır küfür ve taşkınlıklar konusunda telkinlerde bulunuruz. * Çarşı kontrolünüz altında yani. -Tam olarak diyemem ama kademe kademe oraya doğru gidiyoruz. Kaynak : http://besiktasforum.net/forum/futbo...-dolar-verdim/ Eh ne diyelim az çok başarmış. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Seni kimin uzaklaştırdığını bilmiyorum ama bende yöneticiyim sen kimsin ki benim Beşiktaş'lılığımı sorguluyorsun ? Yok 1989 senesinden beri bilet alıyormuşsun bundan bize ne ben ve benim gibi yönetici arkadaşlarda sürekli maçlara geliyor bizlerde her sene kombine alıyoruz bizde aşkımızı yaşıyoruz. Sen bilet alıyorsun diye burada küfür etme hakaret etme hakkın var diye düşünüyorsan yanılıyorsun. Eğer öyle düşünüyorsan senin yerin bu forum değil arkadaşım. Bundan önceki banlanan arkadaşlar neyin arkasına sığınsın o zaman ? Saçma saçma konuşup sivrilmeye çalışmayın bu şekilde kendinize ve foruma zarar verirsiniz bizlerde buna izin vermeyiz. Adam gibi eleştiri yapın o kadar eleştiri konusu var onlar neden silinmedi oradaki arkadaşlar neden banlanmadı madem bizler başkanın adamıyız onlarıda banlayıp o konuları da silmemiz gerekmiyormuydu ? Sormuşsun ya ben ne kadar Beşiktaş'lıyım diye. Sen aldığın bilet karşılığını burada istediğine küfür ve hakaret etme hakkı olduğunu düşünecek kadar Beşiktaş'lısın. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar bu adam dengesiz..topuz olayında ne oldu..bütün camianın başını öne eğdirdi..sen kimsin ya..aziz yıldırmın yanında anca çırak olursun..saya çakalı..yiyemecen şeyin altına ne yatıyon..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | öyle bir başkan düşünün ki kendi taraftarını kalkıp ite kopuğa bilet verdirerek saldırtıyor. yazıklar olsun senin başkanlığın bu kadar mı demirören. medya da arkadaşların seni savunacak dayak yiyen taraftarı eleştirecekler ama artık bu işin geri dönüşü yok. KARAGÜMRÜK BUNUN HESABINI S. S. VERECEKTİR. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Diyecek bir$ey bulamıyorum umarım içerideki ilk maça para bulabilir ve kapalı üste gidebilirim! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Peki ya arkadaşlar 50 kişi diyorsunuz 50 kişilik bir grup çarşının ortasına nasıl girebilir anlamak mümkün değil. Bi dahaki yumurta bu dertörenin başına değil başka müsait yerlerine.. Böyle beşiktaş başkanı olmaz S.sin gitsin beşiktaşın semtinde bile geçmesin artık. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harbiden ya o pankart neydi öyle. Görünce aklım yerinden oynadı. Neymiş 2 kupa aldın vefasızlık yapmaymış.! O pankartı açan yalakalara da yazıklar olsun.! Allah ından blurlar inşallah. 5 yıldır rahat maç izleyemiyoruz. Koskoca klüp ne hallere geldi. Anadolu klübü gibi takıma gelmeyen kalmadı dünya paralara. Eziklerin topçularını topladı Sayın Başkan. Bu Taraftar çok bile dayandı.! Bu tepkileri eleştirenler yandaş ezik medyası dır.! Demirören in Beşiktaş ın başında olması adamların işine geliyor zaten.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bu serefsiz baskanin herseyi planladıgı zaten belli aklı olan adam o maca eşini getirmezdi adam o kadar rahatki gülüyorlar protestolara niye trübünlerin yarısı kendi itleri.Lanet olsun senin gibi adama bu kulup kimsenin tapulu malı değil bu kulup bizim taraftarımızın kulubu ulan biz gönlümüzü verdik bu kulube be serefsizler ordusu.Allah sizin bi belanızı versin.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gecen gun bi yorumumda belirtmistim demir oren kesinlikle besiktasli degildir buna yurekten inaniyorum zira boyle bir besiktaslilik zaten olamaz taraftari bile bolmeyi becerebildi yuksek ihtimalle gs li bir baskan tarafindan yonetiliyoruz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |