![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar hepiniz çok saçmalamışsınız.hiçbir taraftar kendi başkanına ******** demez.kötü yönetim olabilir ancak bu ******** olduğumuz anlamına gelmez.devlet galatasarayın borcunu siler hakemler tarafından desteklenir işine gelince dost işine gelince düşman kesilir.diğer fenerbahçe teşvik primi verir hakemleri satın alır ********ce türk tarihinde yer alır ama biz en namuslu şekilde ileriye gitmek için çalışırız ve ******** biz oluruz.öncelikle ligin en şerefli takımı biziz.hiçbir işe yaramayan tabataya 8 milyon euro vermek ********lik değil kazık yemektir.bazı yorumlarda da ******** değilsen s.özkan niye solda oynadı falan filan yazıyor.o başkanın değil teknik direktörün suçudur.bu konu asla ne bu takıma ne bu foruma asla yakışmadı.hiçbir takım kendi başkanına ******** demez. benim şampiyonluk umudum yok ancak şuan gsnin gardı düştü toparlanmaları zaman alcak o zamana dek 2-3 maç puan kaybederlerse hiç değilse kafakafaya yada 2 puan altlarına yerleşebiliriz.8de 8 yapan fenerinde haline aldanmayın tökezlemeleri an meselesi. gs fbden 6 yedi.70 milyonun önünde azizenin elini öptü buna rağmen adama 1 gsli ******** demedi.bu ezikler kadar olamıyorsak bize yazıklar olsun. Konu BuRock tarafından (05-10-2009 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ey Beşiktaş taraftarı kendine gel tepkiyi çok abarttın artık sakinleş dış mihrakların gazına gelme . | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaş asıl saçmalayan sensin farkında değilsin. Ben başkanın para ile tuttuğu adamlar tarafından stadta istifa diye bağarıyorum diye tehdit edilecem küfür yiyicem sonrada başkan çok büyük adammış bak mı diyecem ? Orada çıkan kavgada bir arkadaşın canına zarar gelseydi bunun sorumlusu ona zarar verenmi ? para verip git zarar ver diyen mi ? | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Arkadaş bazı şeyleri anlamıyorsun galiba. Bu adam para ile adam tutup masum insanlara zarar verdirdi sen hala olsun o başkandır onu yapsa bile deme dersen o zaman yarın öbürgün katilin,hırsızın,vatan hainin birisi çıkar başkan olur sen ve senin gibilerde onu alkışlar başkan diye. Başkasının ne dediği umrumda değil onun o makamda yaptıkları kendisine değil Beşiktaş'a zarar veriyor. Evet Beşiktaş'lı olmak ayrıcalıktır. Bizler sevinmek için sevmedik ama üzülmek içinde, üzeni sevmek içinde sevmedik. Bu son olaylarla artık olay o boyuta kadar gelmiştir. Olayları ayırın birbirinden artık | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |