![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() |
mac bitiyor gökhan zan önce dizlerinin üstüne cekiyor ve yere vurmaya baslıyor lazarov bos kaldı diye bagırıyor.nasıl bos bırakırsınız dıye.tünele girerkende futbolcuların basları egik tunele yaklasıyor ama o hala isyanlarda hırsını ofkeye dokuyor 3 sezondur soylemek ıstedıgımı ortaya soyluyor ''ÖLÜMÜNE GİRSENE NASIL OYUNCU BUNLAR !!'' dıye sınırlenerek bagırıyor. helal olsun sana gökhan zan hırsınla ıstegınle sakat oldugun halde üzrınde tasıdıgın formanın hakkını verıyorsun takımı yanlız bırakmayarak en buyuk Besıktaslı oldugunu gosterıyorsun ve 2 gol 2 asıst nerde bızım delgadomuz nerde bızım rıcardınhomuz.ne zaman ıs yapacaksınız kardesım.bırakın bana sıstem ıvırını zıvırını onundekı topa g.tunu donen topcu ıstemıyorum ruhsuz topcu ıstemıyorum.3 senedır ısyanımız buna degıl mi yeter artıkkkk helal olsun gokhan zan adam gıbı ADAMSIN | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Gökhan öyle yaparken bay Runje ise maç çıkışı taraftarla fotoğraf çektiriyor.. Sanki hatalı golü ben yedim........
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Katılmamak elde değil.Yıldız da yıldız diyenler bir kez daha görsünler.Pahalı isim yapmış oyuncu almakla bu iş bitmez.Bu iş yürek işidir,hırs işidir.İstemek herşeyden önemlidir.Bu maçta Gökhan gibi hırslı 11 oyuncumuz olsaydı Rico olmasaydı da maçı alırdık hem de farkı arttırarak.Kayseri Erciyes'i yenmek için Ricardinho'ya falan ihtiyacımız yok.Burada yıldız oyuncularımızı suçlama amacında değilim ama bir gerçek var ki sadece yıldız olmakla bu iş bitmiyor.Suçu sadece Tigana'ya atanlar (bence de hatalı o başka) işin bu tarafını da gözden kaçırmasınlar.Bir tane zorlu CSKA maçı oynadık diye futbolcuların çoğunun sahada yürüyecek hali kalmıyorsa sistem dışında da eksikler vardır.Sahada yeteneklerini sergileyebilmek için önce ayakta kalabilmek lazım.Konsantrasyonu ve fizik gücü kaybetmemek lazım.Ben dün sahada bu yeterlilikte 3 oyuncu gördüm.Gökhan,Baki, ve Nobre.Diğerlerinin topu hikayeydi.Gidişatımız iyi görünmüyor.Parayı basıp pahalı oyuncu almakla bu işin bitmediğini keşke görebilsek artık.
__________________ BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞ'LI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN !!! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | maçta oynayan tek kişi gökhan zan zaten diğerleri dolanıyo sahada
__________________ http://img143.imageshack.us/img143/60/dfhcfg6ga.png http://img155.imageshack.us/img155/9...eada032yu1.jpg Bİ İLHAN MANSIZ Bİ PASCAL NOUMA BÖLE GOLCÜ LAZIM BİZE UÇARIZ ŞAMPİYONLUĞA | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |