![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | arkadaşım sen çok güzel konuşuyosun ama ütopyada yaşıyosun resmen haklısın kongreye kadar beklemek en güzeli haklısın küfür etmemek en güzeli ama şöyle düşün bu yönetim kongrede ibra edilmek için üyelere 2 milyar para verdi herkes şu anda onun elinde tribüne nifak sokup kardeşi kardeşe kırdıranda bu adam 3 ay sonra olacakları söyleyeyim sana demirören yine başkan olacak hikaye bunlar kongrede yine oy verecekler bu seçim genel seçim gibi değil ya bütün taraftarlar oy versin öyle seçilsin belirli insanlar veriyolar oylarını 8 yediğimizde ağlayan ben şampiyon olsak bi sevincimden mutluluktan ağsam diye yıllarca bekledim şampiyonlukta sabahlara kadar kutladım ben takımımı çok seviyorum borçsuz olan klüp şu anda bu adama 60 milyon dolar borçlu durumda resmen takımı almaya çalışıyo beşiktaş kimsenin malı değildir hepimizindir işimiz kongreye kaldıysa allah yardımcımız olsun saygılarımla | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
Camiamız fazlasıyla karışık başkan başarısız.futbol takımımız başarısız.taraftar birbirine girdi.amigolar bırakıcaz diyor. yani beşiktaş çok zorlu bir etaptan geçiyor.bu sürecin sonu neyle biter bilemiyorum allah sonumu hayır etsin demekten başka birşey gelmiyor içimden...sizce kulübümüzün normale dönmesi için yapılması gerken nedir...
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | 5 yıl iyi sabrettik ama gene hepimize helal olsun. Bu patlamayı daha önce de yapabilirdik. Eh bizde insanız, bir yere kadar sabredebiliyoruz değil mi? İşin güzel tarafıda herkesin yazmış olduğu mesajlarda haklı olduğu kısımlar var. ![]() Demirören bir kez daha başkan olursa, işte o an bittiğimiz andır. Nedenini biliyorsunuz. Kulübe neredeyse gelir yok! Giderin haddi hesabı yok! Hani projeler? Vaatler? Maddi açıdan battık, adam iflasa sürüklüyor 106 yıllık çınarı. İnşallah bir cengaver ortaya çıkarda Demirören ve yönetime "Dur bakalım!" der. Yoksa, durumumuz iyi gözükmemektedir. ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ilk etapda demirören ve tayfalari gitsin sonra hersey olup gider
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 ay sonra ki kongre ilaç olur..ancak geç olabilir..Futbol takımının amaçsız kalması muhtemel..o açıdan şimdilik yapacağımız tek şey 5 senedir sabrettiğimiz başkana 3 ay daha sabredip,takıma kayıtsız şartsız destek vermektir..İnönüde ki ilk maçta futbol takımını bağrına basmaktır..bir çok şeyin üstüne süngeri çeker bunu yaparsak..Yapmalıyız da.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | önce şunu söliyim demirören kolay kolay gitmicek ümitlenmeyin sebeplerinide sayarım ama konuyla ilgisi yok. aklını başına alıcak artık kendine bi danışman tutucak ortalıkta çok görünmicek gerekirse akıl hocası tutucak kendine ve öle devam edicek. tribünlerde o adamla herkesin gözünün önünde uğraşmicak ve ne şartta olursa olsun teknik ekip ve kadronun arkasında olucak ve bu sene bitirilebilcek en iyi yerde bitirilecek eğer geçen seneki istek ve arzu olursa şampiyonluk yine gelecek. o zaman bu krizden çıkılır. evet oyuncularımız belki kalite anlamında zayıf ama karakter olarak sorumluluklarının bilincindeler. bu kadroyu şuanda değiştirme şansımız olmadığına göre desteklemekten başka bişey düşmez bize. seneyede takımın başına sergen getirilecek ve tüm transferler sergenin raporları doğrultusunda yapılcak böylece BEŞİKTAŞımızın önü açılacak. her tribün ayrı telden çalıp kafasına göre bağırırsa takım bu krizden zor çıkar
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (07-10-2009 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | çok basit 3 ay sonra työnetim değişmeli o kadar bşka hiçbişeye gerek yok ve bu doğrultuda ara transferde doğru adamlar gitmeli doğru adamlar gelmeli böyle olursa uçarız kimsede tutamaz
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |