|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
08-10-2009, 09:42 | #1 | ||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 |
G.Antepspor maçının son dakikalarında başlayan Denizlispor karşılaşmasıyla tavan yapan yönetime karşı protestoların bundan sonraki karşılaşmalarda da devam etmesi muhtemel. Bu nedenle takımı etkilemeyecek ancak yönetime kalıcı bir mesaj vermek adına sizlerden gelen protesto önerilerinizi burada paylaşmanızı istiyoruz. Birçok Beşiktaş forum sitelerinde bu konularda değişik fikirler var bunların arasında benimde hoşuma giden şu oldu. '' Kapalı Üst bomboş bırakılsın. Abilerimiz de tüm kutudaki abilerimiz/kardeşlerimizle birlikte Kapalı Alt'a insin ve değil Kapalı Üst'ün tüm Şeref Bey'in ''Harbi Beşiktaşlılar''ın elinde olduğu gösterilsin. Kapalı Üst ise geçen seneki protestodaki gibi siyah bir bezle örtülsün ve üzerine kocaman beyaz harflerle ''Demirören Yeter!'' yazılsın. '' | ||
|
08-10-2009, 11:35 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Yani simdi ciddi ciddi protestolar devam edecek..? ForzaBesiktas Forumda yada Abilerimiz ona onay verdi mi..? Yani umarim öyledir...ama takima destek olur herhalde..!?!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
08-10-2009, 12:15 | #5 | |||
Gogo Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 | Alıntı:
Deniz forza ve birçok forumda bunlar konuşuluyor. Herkes hemfikir protesto devam etmeli. Alen abi'den bir ses çıkmadı ama çoğunluk istiyorsa o da uygular. Yani karar veren bir makam yok çoğunluğun istediği yapılıyor her zaman. Burada onay verdimi onay aldımı şeklinde sorular insanların farklı düşünmesine neden oluyor | |||
08-10-2009, 12:22 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | güzel fıkır kapalı ust bos kocaman yonetım ıstıfa pankarkttı ve desıbel rekoru kıracak sekılde yonetım ıstıfa dıye bagırmak yeni bir beste yapılarak demırorenı ıstıfaya cagırmak
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
08-10-2009, 12:22 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Yok o anlamda söylemedim..Cogunlukta böyle topicler Forza da siliniyor ve istenmiyor... Neyse umarim her sey istediklerimiz gibi ve sonuna kadar protestolar olur..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
08-10-2009, 12:27 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | nerde bu ımkansız olur o zaman demırorenın adamlarına kalır trubun malesef
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
08-10-2009, 12:30 | #10 | ||
saLLa Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | protestolar zaman kaybından başka bişey değil. kongreye kadar istifa etmicek kongrede de aday olduğu takdirde ki olucaktır o seçimi demirören yine kazanacak ve ondan sonrada istifa zor gelir. yıldırım demirörenin başkanlığı bırakmasını sağlicak tek isim erdoğan demirörendir. benim düşüncem başkanı en azından kongreye kadar rahat bırakıp takımın üstünde yoğunlaşmak morale ve özgüvene ihtiyaçları var bunu sağlicak olan bizleriz. kötü bi şut sonrası ıslıklamak yerine alkışlamaktan kimse zarar görmez.. bu sene bu oyuncularla oynanıcak!
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (08-10-2009 Saat 12:34 ) değiştirilmiştir.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |