![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Kardeşim sen Kasımpaşa maçına grubunla beraber gelip masaya yumruk vuracaksınız ya gel birlikte maçı izleyelim seninle. Hangimizin maç içerisinde hangi davranışlarda bulunacağını gözlerimiz ile görürüz. Denizlispor karşılaşmasında sadece Rüştü ıslıklandı yanlış hatırlamıyorsam ama orada yanlış yapıldı zaten ben buna hemfikirim. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | gökhan abi eğer birileri sırf taraftar memnuniyetsizliğini belli etti die mualefet olucaksa hiç olmasın çünkü gerçek bi lider adayı yanlışları görüp mualefet olmak için etraftan tepki gelmesini beklemez bence. . benim düşünceme göre demirören öle yada böle o kongreyi kazanrda başkanlığa devam ederse ki bu düşük bi ihtimal önümüzdeki senelerin otomatikman çöpe atılmış olacağı düşünülüyo. eğer bu gerçekleşirse orda görev ileri gelen beşiktaşlılara düşer giderler demiröreni alır karşılarına konuşurlar fikir alışverişinde bulunurlar o seneleri çöpe attırmazlar sonuçta herkes beşiktaşın iyiliğini düşünür. başkanı seçmek nası taraftara düşmezse o koltuktan indirmekte taraftara düşmez bence.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ardacım sen ihtimal vermiyorsun ama bir tane muhalif isim gördünmü bu yönetime karşı. Sanki herşey yolundaymış gibi kimse bu gidişe dur demiyor. Yani bizim hep kendimizi avuttuğumuz ileri gelenler çıkar üzerine düşen görevi yapar psikolojisi neden şimdi gerçekleşmiyor. Takım kötüye gidiyor daha ne kadar kötüye gidebilir ki bu ileri gelenler çıksınlar ortaya. Ben sessiz kalınırsa karşısına aday çıkacağına da ihtimal vermiyorum. Sonuçta çıksa bile önceki seçimlerde yaptığını (kongreye üye olmayan alakasız kişileri sokarak oy kullandırmak gibi) yine tekrarlayacaktır. Başkanı seçmek tabi ki taraftara düşmüyor ama kötü gidişide alkışlamak veya sessiz kalmakta taraftarın görevi değil. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
valla bize..o dönemde görev yapan,H.Arat ve S.Bilgili gibi genç dinamik ve vizyonu olan yöneticiler ve onları kontrol edecek vizyonu olan dinamik,saygın bir başkan lazım..
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
İşte abi benimde anlatmak istediklerim bunlar taraftar 6 sene sabır etti takım düzelmedi maalesef başkan bu işe aday olacakları da bu işten soğuttu taraftarın bu şekilde artık başkana dur demesi belki aday olmak isteyenleri tekrardan ateşleyebilir. Tekrarlıyorum bu kadar dolmuşluk asla başarısızlıkla alakalı değil 6 sene boyunca izlenen yanlış politikalardır. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Arkadaşlar en azından şu tepkiyi vermemiz lazı. Ne demek parmı geri isterim vermeseydin o zaman derler adama. O zaman bende bilet paralrımı geri istiyorum çoluğumun çocuğumun rızkıdır onlar. Herkes istediğini göremeyince paralarını geri alıyorlarsa bende istediğim beşiktaşı göremeyince paralarımı gerimi alyım??? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ben basından takip ettiğim kadarıyla mualefet kanadında çok kararlı isimler var sanki bu sefer bu iş olucakmış gibi gelio bana gökhan abi. onların ne yapabilceklerini bekleyip görmek lazım olaya taraftar el atmadan önce.
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben herhalde uganda basınını takip ediyorum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | murat aksunun hikmet çetin aday olmaması halinde adaylığını koymak için hiç bi tereddütü yok hikmet çetinde bi kaç kişiyle görüşüp muhtemelen adaylığını açıklicaktır
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |