![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | taraftar bölünmüş durumda tam bir birlik sağlansa protestolara dayanamaz demirören...herkes maça gitsin başlama düdüğüne kadar demirören protesto edilsin başlama düdüğüyle tüm tribünler boşalsın demirören beşiktaşın taraftarsız ne durumda olduğunu görsün...ama bu olucak şey değil o zaman herkes cebine kar maskesini koyup şeref tribününün önünde yerini alsın sonra demirörene Allah ne verdiyse cep telefonu ayakkabı koltuk yadırsınlar üzerine de bi güzel küfür adam ancak bundan anlar | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Yapılırsa , HEP DESTEK TAM DESTEK !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öncelikle bir abim kadar sevdiğim İrfan abim o bahsetmiş olduğun konuda hem aşırı sinir hemde heyecanla böyle bi bölüm ekledim ancak şu anda bu bölüm içerikten çıkarılmış durumdadır ve söylenecek tezahürat sadece orada yazılı olduğu şekilde yapılacaktır ama bu yüzden senin gibi değerli bir abimin forumdan ayrılmayı düşünmesine üzüldüm eğer gidecek bir kişi olursa bu ben olurum ama senin gibi forumumuza örnek bir abimizin gitmesini kesinlikle istemem..Ve bu konuda özürlerimi tüm foruma bildiriyorum.. Protesto olayına gelince olayların bu noktaya gelmesine sebebiyet veren Yıldırım Demirörene seyirci kalmayacağımızı göstermemiz gerekmektedir.Tabii ki bu protestoyu yaparken takımın bundan en az şekilde etkilenmesini sağlayacak şekilde bunu gerçekleştirmemiz gerekmektedir..O yüzden bende bu maçla ilgili yapılacak aleyhte tezahüratların maç esnasında değilde devre arası öncesi ve sonrasında yapılmasını istiyorum..Belki en azından bu şekilde halen hiçbir hareketliliğin yaşanmadığı muhalefetide ayaklandırabiliriz...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (08-10-2009 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | biz işin gırgırındayız. böyle büyük ve ciddi düşündüğünüz için sizleri kutlarım... Hem biz foruma daha yeni geldik kimse gitmesin ayıp olur valla ![]()
__________________ ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Arkadaslar herzaman oldugu gıbı daha once yapılmayanı yapmamız lazım.Dıger forumlarla ortak calısabılecegımız kısıler yokmu??Pankart sokmazlar bende buna emınım bu adam bastırabıldıgı kadar bastıracak cunku ama ben sızlerı halen kapalı ustu bos bırakıp yenı acıga beklıyorum...Orjınal fıkırler herzaman cıkmıstır bu trıbunden daha ıgneleyıcı bısıler bulmalıyız kufuru herkes eder... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küfürden yana değilimde, sahadaki futbolcuların yarısından fazlası zaten yabancı küfür mü dğeil mi ne diyoruz haberleri bile yok. Çoğu protestoyu tezahurat sanıyorlardır bile.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar benim bir önerim var...Stada pankart sokamazsınız,soksanız da açamazsınız,açsanız da karşı görüştekilerle kavga edersiniz...bu da önce sizlere ,sonra da kulübe zarar verir...Benim önerim; her onbeş dakikada bir ,verilecek bir işaretle iki dakika süre ile, "yeter Yıldırım Demirören yeter !.." nakaratı ile beyaz mendil sallamak..ama takıma desteği de sonuna kadar yaparak...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |