![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Süper Lig hakemlerinden Cem Papila, isminin FIFA Listesinden çıkartılması nedeniyle istifa ettiğini açıklamasının ardından, bugün de Türkiye Futbol Federasyona giderek yazılı dilekçesini verdi. Cem Papila bugün sabah saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu'na giderek, istifa dilekçesini verdi. Papila, FIFA listesinden çıkartılması gerekçesiyle Cem Papila, bundan sonra spor camiası içinde hukukçu kimliğiyle yer almak istediğini belirtti. Hakemlere yapılan eleştirilerin artık bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Papila, "Eleştiri ihtiyaçtır. Hakemler de hata ve yanlış yapabilir. Önemli olan bu hataların, yanlışların iyi niyetli olmasıdır. Önemli olan öküz altında buzağı aramamaktır" dedi. Gelecek yıl gözlemcilik yapabileceğini söyleyen Papila, televizyon programına da sıcak baktığını ifade etti. (İHA)
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
[quote=mute;134848]"İTİRAFLARIM" adlı bir kitap yazarsa çok para kazanır... kardeş çok haklısın??? | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Bence papilayı istifaya federasyon zorladı , çünki bu sezon papilayı inönüde bir maça vereceklerdi , bunu yapamayacaklarını anlayınca bu senaryoyu yazdılar... Maçtan sonra konuşanlar ligi ikinci sırada bitirmesine rağmen Beşiktaş'ı öve öve bitiremiyorlardı. - Ne takımdı öyle! - 90 dakika içinde tam 66 kez akın yaptılar! - Kartallar gibi saldırdılar. - Evet. Aynen kara kartallar gibi... İşte o siyah formalardan ve müthiş futboldan sonra Beşiktaş şampiyonluğa ulaşamamıştı ama büyük bir unvan kazanmıştı: KARA KARTALLAR.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp Konu AloneWolf tarafından (02-10-2006 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | paranoyak olmayın arkadaşlar ne federasyonu yaw ama mute süper yaklaşmış olaya
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
Cem Papila Merkez Hakem Kurulu Başkanı'na hakemliği bıraktığına yönelik sözlü bilgi verdiğini, yazılı olarak ta yarın kararını sunacağını söyledi. İstifasıyla ilgili basın toplantısı şeklinde açıklamalarda bulunmasının söz konusu olmadığını anlatan Papila, şöyle konuştu: ''Her zaman hedefli hareket eden biriyim, hedeflerim de vardı. Beklentilerim, FIFA'da yükselmekti. Bir kademe yükselmiştim, dördüncü kademeye yükselmeyi hedeflerken böyle bir karar alındı. Ben de hedef kalmayınca istifa etmeyi uygun gördüm. FIFA listesinden çıkartılmam benim açımdan sürpriz olmadı, özel sebeplerden dolayı böyle bir kararın alınacağını tahmin ediyordum. Spor hukukçusu veya spor adamı olarak bu camianın içinde kalmak istiyorum. Camia derken de spor camiasını kastediyorum. Kısmet olursa ileri ki günlerde gözlemcilik gibi düşüncem var.'' Kırmızıyla belirtilen cümleye dikkat..!!!
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | o inönü faciasından beri takım bu halde....bırakmış ii olmuş
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |