Ahmet dursun seba gitsin tezaurati hala kulaklarimda cinliyor.ben sahsen sebanin yerinde olsaydim asla yüzlerine bakmazdim.
yanlis anlasilmasin onlar derken sözde cokbilmis ve sözde besiktas taraftarini kasteddim.hepsi degil ama ozamanki tribün liderlerinin yüzünden biz bunlari yasadik ve yasiyoruz.besiktasa asla küsülmez ama besiktasliyim deyip bana dinazorfosili deyip dursun gitsin tezaurati yapip ve küfredenleri asla affetmemzdim,ne su fani dünyada nede ahirette.yanlis hatirlamiyorsam ozamanlar alen efendi yeni terfi etmisti kapalinin liderligine,sirf omu digerleride.biz su son 10senede basimiza negeldiyse inanin büyük baskana yapilanlardan dolayi gelmistir.ben kendi adima babamdan bile nerdeyse cok sevdigim sebaya bunu yapanlari dolayisiylada canimdan bile cok sevdigim besiktasi bu hale getirenleri asla affetmeyecem,hakkimida helal etmeyecem yeminim olsun ahirette bile elim yakalarinda olacak.neyse büyük baskanimiz hangi gün yanlis birsey söylemiski simdi yine söylesin.sayin seba ndiyorsa noktasindan virgülüne kadar hepside dogrudur.
__________________ |