![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Hikmet Çetin aday olursa şayet, Murat Aksu ya onun yönetiminde yer alır ya da hiçbir şekilde kongrede seçilen konumunda bulunmaz.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | inşallah ilk seçenek olur.başkanlık kompleksi yapmadan beşiktaşın güçlü isimleri aynı yönetimde bir araya gelirse çok sevinirim ve çok faydalı olur bence.
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hikmet Çetin veya Murat Aksu Bu İkili Kapışacağa Benziyor. Beşiktaş Başkanlığını En İyi Yapabilecek Kimse O Başkan Olsun
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hikmet Çetin aday olmayacaksa Murat Aksu'nun etrafında güçlü bir kadro olmalı. Zaten Hikmet Çetin aday olacaksa Murat Aksu'da o yönetime destek vereceğini söyledi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat Aksu' mu Beşiktaş'ı yönetecek....geçiniz efendim geçiniz...Hükümet ile işi olanlara arabuluculuk yapan,siyasi yönü ağır basan ,ne siyasi,ne ekonomik ,ne de sosyal yönden hiçbir ağırlığı olmayan Murat Aksu Beşiktaş'ı yönetecek öylemi... Ne Hikmet Çetin ,ne de Murat Aksu nun çapları Beşiktaş'ı yönetmeye yetmez...
__________________ ![]() Konu Karetta2002 tarafından (14-10-2009 Saat 08:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Abisi;tabiiki Demirören gitsin ama;Murat Aksu ve Hikmet Çetin .siyasi...mutlaka biryerlere gebelikleri olacaktır..Bu da kulübe zarar verir..ayrıca da çap olarak yeterli görmüyorum ikisini de..Hele ,Altınsay hiç olmaz...Benim gönlüm; Hasan Arat tan yana...
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Amma velakin mevcut yönetim ve başkanla artık dibe doğru ivmeli ilerliyoruz. 5000 Kongre üyesi, dernekler ve şimdi de taraftar grupları. Her yer "bağlanmış" Hiç yapılan yanlışlara girmiyeceğim artık insanlar sıkılmıştır "Del Bosque...." diye başlayan çarşaf çarşaf yazıları okumaktan. (Sportif başarıları-başarısızlıkları kastetmiyorum)Beşiktaşlılık kavramını yerle bir eden taraftarını (çoluk çocuk,kadın, erkek, genç, yaşlı)dövdürten ve bunu gülerek izleyen bir adamdan daha kötü bir başkan ve yönetim gelemez.
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ ![]() MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |