![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Muhakkak eli güçlü kişilerin sözleriyle oluyor bunlar kardeşim ama gerekirse o eli büyükleride temizler BEŞİKTAŞIMIZI sahipsiz bırakmayız ve de bırakmayacağızda kardeşim...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Demirören tribünü temizleyeceğim dedi , anlamı : bedava bilete ve diğer ayrıcalıklara son !!! Çarşı bu edebiyatı parçalamış , Anlamı : Paralı askerliğe devam !!!! Başka birşey düşünemiyordum zaten , son maçtaki protestoların Alen ve ekibinden bağımsız olduğunu da maça giden birçok arkadaştan dinledik. Tamam işte çarşı ( veya çarşının liderleri diyeyim ) ne oldukklarını bir kez daha ispatladılar. Ah Serdar Bilgili ah , bitiremedinki şunları
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Demiroren allah belani versin lanet herif defol git Besiktasin basindan!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | valla bence bu dönemde protesto etmeyenlerin Beşiktaşlılığında şüphe duyarım. Hem kardeşim protesto yapılmışsa Y.D ye yapılmış. Takıma değil. Şuda bi gerçekki bu futbolcular Beşiktaş kulübünde oynayan futbolcular. 6 yıl boyunca ne yapıldıysa seyirci bugüne kadar sineye çekmiş. Seyirci sadece Denizli maçında protesto yapmış o da takıma deil başkana. bu saatten sonra oynamayacak topçuda çıkmasın sahaya. Çıkarsınlar alt yapıdan çocukları koysunlar takıma. Bence protestolar haklı. Devam edilmeli. Beşiktaş madem halkın takımı Ben Halkım. | ||
| | |
| | #5 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirören için temiz tribün demek bileti kesmek demek değil. Temiz tribün demek kendi aleyhine bağırmamak demek. Belkide şu an verdiği bedava biletibelli bir gruptan alıp başka kendi lehine olan gruba dağıtmak demektir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | carsi OUT gercek Besiktaslilik IN | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |