![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Erciyes’in beraberlik sayısından sonra ne yaptığını, ne söylediğini bilmediğini belirten Gökhan, 'Böyle bir golü nasıl yedik, inanın hâlâ aklım almıyor' dedi ‘Savunmada kimse yoktu’ Erciyes maçında Beşiktaş’ın en iyi oyuncusu olarak göze batan Gökhan Zan, karşılaşma sonrası isyan bayrağı çekerek dikkat çekmişti. Milli oyuncu, “Benim isyanım öyle gol yememize... Göbekte oynuyorum. Yeri gelince ileri çıkıp gol atıp, attırmak için canımızı dişimize takıyoruz. Ancak kale önünde hem de son dakikada rakip serbest atış kullanıyor, geride kimse yok. Kademe yapan, baraj kuran, kaleyi uyaran, topu engelleyen olmadı” dedi. ‘Kim ne derse haklıdır’ Gökhan Zan, kayıp puanları çok arayacaklarını da belirterek, “Kim ne derse haklı. Bağırıp çağırdım. İnanın kendimi kaybettim. Ne dediğimi, ne de nasıl davrandığımı biliyorum. Böyle bir golü nasıl yedik, anlam veremiyorum. Oturup başımızı ellerimizin arasına alıp düşünmemiz lazım. Camia bizden ne bekliyor, biz ise neler yapıyoruz, nereye gidiyoruz. Kaliteli bir kadromuz var. Herkes üstüne düşeni yapsa açık ara şampiyon oluruz” iddiasında da bulundu.
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktasta eleştirmedigim tek adamdır g.zan mükemmel bir kişiligi ve karakteri var.bu adamı sezon bası gönderin raparu veren tigana su an bu adamın suratına nasıl bakabiliyo anlamış deilim.maçtan sonrada bagırıp cagırması onun beşiktaşlılıgını gösterir.onun tek sorunu sakatlık keşke o da olmasa ama talihsizlikmidir nedir bu adam sakatlıktan kurtulamıyo ya da kurtuluyo tekrar sakatlanıyo.insallah bu sakatlık onun bu sezon son sakatlıgı olur.futboluna zaten diyecegimiz yok gol atıyo attırıyo hava toplarının hepsini alıyo topuda oyuna iyi sokuyo baki de bu adamdan bir iki şey kapsa iyi olur. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tamam tamam da orasda herkezi satmış oldun seni çok seviyoruz zan ama arkadaşlaranı sahip çıkmalısın gerçi orada da sinirlenmeyecek gibi değil doğru. haklısında yani.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | bende bu adamı seviyorum ibrahim üzülmez yerine kaptanlık adayı olabilir am genç diye vermezler
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |