|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
03-10-2006, 11:03 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Beşiktaş'a geçtiğimiz sezon ortasında transfer edilen Gökhan Güleç, bu sezon çoğunlukla yedek kalmasının kendisini hırslandırdığını söyledi. Gökhan, Beşiktaş Kulübü'nün aylık yayın organı ''Beşiktaş Dergisi''ndeki röportajında, takım arkadaşlarının kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. Kaptan İbrahim Üzülmez'in ''Yedek kalmak seni daha çok hırslandırıyor mu?'' şeklindeki sorusu üzerine Gökhan Güleç, '''Biraz burukluk oluyor ama gerçekten yedek kalmak daha çok hırslanmama sebep oluyor'' yanıtını verdi. Gökhan, genç takım arkadaşı Kenan Özer'in, ''Forvet olarak maça çıkmadan önce gol pozisyonlarını hayal ediyor musun?'' şeklindeki sorusu üzerine de şöyle konuştu: ''Evet, hayal ediyorum. Çünkü bu çok önemli bir faktör. Maça daha iyi konsantre ve motive olmanızı sağlıyor. Bir golcü için bu çok önemli ama bence her futbolcunun maçtan önce bunu yaşaması gerekiyor. Ben mesela kafayla gol atmayı çok istiyordum. Beşiktaş formasıyla ilk kafa golümü geçen Ankaragücü maçında atabildim.'' Futbol dışında evde vakit geçirmeyi sevdiğini anlatan Gökhan, bilgisayarla uğraştığını ve kitap okuduğunu kaydetti. Gökhan Güleç, Bobo'nun ''Burada yaşayan bir yabancı olarak, bana görmemi tavsiye ettiğin Türkiye'nin en güzel yeri neresidir?'' sorusu üzerine, ''İnegöl... Tabii memleketim diye demiyorum İnegöl de güzel ama Türkiye'de görülmesi gereken o kadar çok yer var ki... Hasankeyf, Peri Bacaları, Efes Harabeleri ilk aklıma gelenler'' yanıtını verdi.
__________________ Bu sene sampiyon gorelim sizi, Olmeden mezara koymayin bizi, Korkutmaz bizleri musalla tasi, Olumune seviyoruz biz BESIKTASI | ||
|
03-10-2006, 16:25 | #6 | ||
junior-1903 Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 28 | gecn yıl stresi yoktu hedefsiz takımda banko oynuyodu atsamda olur atmadsamda der gibi bu sene beşiktaşın büyüklüğünü kaldıramadı heralde gerçek hedeflerimizin farkında değil mi ne BEŞİKTAŞIN HER SENE HEDEFİ VARDIR AMA ŞANSIZLIKLARDA OLMAYABİLİR BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
03-10-2006, 16:36 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | beyler çok ağır konuşuyorsunuz ya olmaz böyle hem diyosunuz 8 haftada teknik direktör gönderilmez hemde gökhana aynı şeyi yapmaya çalışıyorsunuz bu nasıl taraftarlık ya emin olun gökhan beşiktasa gelen en iyi golcülerden biri yıpratmayın gökhanı adam daha yeni sakatlıktan kurtuldu durun bi bakalım kendni toparlasın bi kendine gelsin gör o zman sen gökhanı bakalım kimler dillerini ısıracak......
__________________ Rodrigo TELLO gitmesin.... | ||
03-10-2006, 21:26 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | bence geçen sene amaçsız olduğumuzdan gökhan gol atınca onu büyük yetenek sandık,bir de gençti çok şey bekledik ama gökhan bu daha iyi olamaz asla..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
03-10-2006, 22:08 | #10 | ||
Guest
| Beşiktaşımızın forveti bobo ve gökhan'a emanet edilmesi ne kadar doğru bilmiyorum..bence çok daha iyi bir golcü bulmamız lazım..gökhan'dan bir İlhan Mansız olmasını beklerse üzülürüz...çünkü o hırsı o kapasiteyi göremiyorum gökhanda..kötü oyuncu mu değil..ama beşiktaf forveti olabilecek kapasitede mi tartışılır...gökhan daha çok yedekte kalıp hırslanacak gibi geliyor... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |