![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | gider arkadaşlar her futbolcu gidebilir! zamanında biz alınca adamlar eskileri doldular die propaganda yapıolardı.bizden alınca hiç bişi yok way bee açlar!
__________________ Ne Fener Ne De Cimbom Farketmez...Kartal Affetmez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yine Beşiktaş'ı Karalamak için yapıLan Habere Benziyor.. Ne Alaka Simdi Holosko Onu Anlamadım.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 2 takımı karıştırmak için yapılan haberler febe ye yol açıyorlar
__________________ Bir Nevi Scarface'im"The World Is Yours!" ![]() Açlık Çalışkan Adamın Kapısında Bekler Ama İçeri Girmeye Cesaret Edemez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Holosko bulunmaz hint kumaşı değil giderse gitsin sorun değil de habere inanmadım menajer düzdürmesi gibi geldi bana holosko nun menajeri bir an önce sözleşme yenilensin diye yaptırmış olabilir . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | çok da önemli değil holosko nun kalıp gitmesi ama haberin doğru olduğunu sanmıyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haber dogru olsa bile ne var yani isteyemezlermi holoskoyu bizim burda holoskoya yeni sözlesme önermek ve uzatmak böylece elimizden nasil kapiyorlar görelim..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |