Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo'nun köpeği Brezilyalı futbolcunun kiralık olarak oturduğu evde 35 Bin TL zarara neden oldu.
Brezilyalı futbolcu sezonun sona ermesinin ardından siyah beyazlı takıma geldiği günden bu yana oturduğu evden ayrılarak başka bir eve taşındı. Ancak son 3 yıldır oturduğu ve eşyaları ile kiraladığı evden ayrılırken Bobo'yu kötü bir sürpriz bekliyordu.
Bobo'nun köpeği 4 katlı villada bulunan bir çok eşyaya zarar vermiş, bir çoğu yüksek fiyatlara alınan mobilyalarda ve evin dış cephesinde maddi hasara yol açmıştı. Ev sahibi Bobo'nun evden ayrılmasından sonra yaptığı incelemelerde mobilya ve dış cephede yaklaşık 35 Bin TL'lik zarar olduğunu açıkladı.
Siyah beyazlı kulübe çıkartılan bu fatura Bobo'ya iletilirken, Brezilyalı oyuncunun bu rakamı ödemeye yanaşmadığı öğrenildi. Son olarak ev sahibinin zararın karşılanması için 20 Bin TL'yi kabul ettiği belirtilirken, Bobo'nun tatil için ülkesi Brezilya'dan önümüzdeki günlerde dönmesinin ardından bu konu ile ilgilenmesi ve köpeğinin verdiği maddi zararı ev sahibine ödemesi bekleniyor.
Kaynak: Hürriyet
__________________ Mekanın Cennet Olsun Küçük Şifo.. |