Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-06-2009, 22:58   #1
 
fersahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rıdvan, Karşıyaka oynarken yaptığı röportaj ve taraftarların yorumları



GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIM

ÖZEL RÖPORTAJ - Rıdvan ŞİMŞEK


Click the image to open in full size.

Rıdvan ŞİMŞEK. Adını "Şeytan Rıdvan"dan esinlenen amcası koymuş. Bu günlere yokluk içinde gelmiş. Yeteneği ve becerisi sayesinde A Takım merdivenlerini birer ikişer atlayarak çıkmış. Efendiliği gözlerinden okunuyor. Dilinden dökülen her bir kelimede, küçüklüğünü bildiğini ve karşısındakine duyduğu saygıyı hissediyorsunuz. Her maç sonrası taraftardan sonra tribünlerdeki annesine, babasına koşacak kadar düşkün ailesine. Karşıyaka ve Reha Kapsal sayesinde sanki yeniden doğmuş Rıdvan.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Rıdvan Kaç yaşındasın?

Rıdvan ŞİMŞEK: 17 Yaşındayım. Erzurum kökenli bir ailenin çocuğuyum. 17 Ocak 1991 yılında İzmir’ de doğdum.

Yeşil Kırmızı Ekibi:Futbola nasıl başladın?

Rıdvan ŞİMŞEK: 12 yaşında Karşıyaka Futbol Okuluna başladım. 1 buçuk 2 ay içerisinde yıldız takıma yükseldim. 1 sezon yıldız takımda oynadıktan sonra, (B) Genç takımını direk atlayarak (A) Genç takımına çıktım. B Genç’ in önemli maçlarında beni (B) Genç'te oynatıyorlardı. 1 yıl sonra da, bu sezon başında da direk (A) Takım'da antrenmanlara başladım.

Click the image to open in full size.


Yeşil Kırmızı Ekibi: Futbol okulu için 12 yaş biraz geç değil mi?

Rıdvan ŞİMŞEK: Geçim sıkıntısı çekiyorduk. Maçlarda top toplayıcılığı yapardım. Maçlardan 3 saat önce giderdim stadyuma. Yaşım geçiyordu. Çevremden futbol okuluna yazılmam için çok baskı olmasına rağmen maddi sıkıntılar nedeni ile bir türlü yazılamıyordum. Futbol okullarına yaşımın dolduğu sene kayıt oldum. Bir sene sonra başvursaydım kayıt olamayacaktım.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Yani geçtiğimiz 1-2 sene içerisinde biz maç izlerken sen de kenarda top topluyordun. Peki maçları sahanın kenarından izlerken kimleri beğeniyordun?

Rıdvan ŞİMŞEK: Serkan Bekiroğlu ve Sezer Badur’ u çok beğenirdim.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Maçları takip eder miydin? Hiç deplasmana gittin mi ?

Rıdvan ŞİMŞEK: Geçen sezon taraftar olarak, taraftar otobüsü ile Eskişehir deplasmanına gittim. 12 de otobüs kalkacak dediler saat 3'e kadar o soğukta otobüs bekledik. Yolda gırgır, şamata, nereye geldim ben dedim. O gece gram uyku uyumadım. Maç başladı, ayakta uyumaktan maçı izleyemedim. Maçtan sonra taraftar otobüsüne binmeyerek Eskişehir'de oturan ağabeyimin yanına gittim ve İzmir'e 3 gün sonra döndüm.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Futbolda öncelikli hedefin nedir?

Rıdvan ŞİMŞEK: Öncelikli hedefim Genç Milli Takım. Sonra Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi bir takıma ilk onbir başlayacak şekilde transfer olmak istiyorum. Bu yaşım ve bu tecrübem ile o takımlara gitsem ya PAF takımlarla idmana çıkacağım ya da onların malı olarak küçük kulüplere kiralık olarak gönderileceğim. O yüzden ilk onbir başlayabileceğim bir seviyeye gelene kadar hiç br yere gitmek istemiyorum.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Peki milli takım için ne durumdasın?

Rıdvan ŞİMŞEK: Milli takımın U19 Teknik Direktörü eski Trabzonsporlu Soner Hoca Samsunspor maçında beni izlemeye geldi. Ancak o maçta oynamadım. Kasımpaşa maçında İstanbul'da beni izlediler. Antalya’ daki Danimarka ile hazırlık maçı için sanıyorum beni kadroya çağıracaklar.

Not: Röportaj yapıldıktan bir kaç gün sonra Rıdvan'ın U19 kadrosuna çağırıldı.

Click the image to open in full size.


Yeşil Kırmızı Ekibi: Sezon başında Gençlerbirliği ile sözleşme imzaladın diye duyumlarımız olmuştu. Biraz anlatırmısın?

Rıdvan ŞİMŞEK: İzmir şampiyonu olarak Balıkesir' de ki şampiyonaya katılma hakkı kazandık. Oradaki rakiplerimiz Beşiktaş ve Sakaryaspor'du. Gençlerbirliği’nin kaptanı şampiyonayı izlemek üzere Balıkesir’ e gelmişti. Oynadığım maçlarda beni çok beğenmiş ve Ankara’ ya döndükten sonra anlatmış. Bizi aradılar. Menajerim beni ve babamı alarak Ankara’ya götürdü. Ankara’ da bize bir sözleşme imzalattılar ve 2.500 YTL cebimize para koydular. 17 yaşındayım. İlk defa sözleşme görmüşüm ve ne olduğunu bilmiyorum. Babam zaten futboldan anlamaz. Resmen kandırdılar bizi. Reha hocam duymuş. Geldi aldı beni karşısına, konuştu benimle. Orada sana sağladıkları imkanları sağlayacağım sana dedi. Reha hocamın dediklerini harfiyen dinledim. Zaten oraya gittiğimde muhtemelen Paf takımda oynayacaktım.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Seni Reha hocamıza borçluyuz demek ki?

Rıdvan ŞİMŞEK: Reha hocamın üzerimde çok büyük emeği var. Biz gençlerle çok ilgileniyor. Bana verdiği bu şansı umarım iyi değerlendiririm. Bunun için elimden gelen her şeyi yapıyorum.

Yeşil Kırmızı Ekibi: İlk maçın hangisiydi ve ne hissettin?

Rıdvan ŞİMŞEK: Hazırlık maçları ve TSYD kupası maçında oynamıştım. Hele Altay maçında İstiklal Marşı okunurken dizlerim titriyor, heyecandan ayağımdan terler, sular dökülüyordu. Oynadığım ilk lig maçı ise deplasmanda oynadığımız Kasımpaşa maçı idi.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Takımda ki diğer Futbolcularla aran nasıl?

Rıdvan ŞİMŞEK: Takımın en küçüğü olduğum için herkes beni seviyor. Bende onlara saygı duyuyorum. Timuçin, Can, Ramazan ve ben dördümüz bir odada kalıyoruz. Tek dört kişilik oda da bizimkisi. Tesislerde kaldığımızda neredeyse 24 saat çay taşıyorum. (Gülüyor) Sadece kendi mevkiim ile ilgili değil hepsinden bir şeyler kazanıp üst üste koyup kendimi geliştirmek istiyorum.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Tesislerde neden kalmıyorsun?

Rıdvan ŞİMŞEK: Anneme çok değer veriyorum. 17 yaşındayım ama yokluk yüzünden hayatta görmediğim, geçirmediğim kalmadı. Mümkün olduğu kadar annemle vakit geçirmeye çalışıyorum. Oyüzden tesislerde kamp harici kalamıyorum.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Takımımızın gidişatını nasıl buluyorsun?

Rıdvan ŞİMŞEK:5 hafta sonra ilk defa galip geldik. Bu galibiyetleri devam ettirmek istiyoruz. Başarılı olmak istiyorsak zaten bu galibiyetlerin devamı gelmeli. Atilla ağabey başta olmak üzere bütün ağabeylerimiz odaları teker teker gezerek bizi motive ediyorlar. Başarı için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Click the image to open in full size.


Yeşil Kırmızı Ekibi: Rıdvan sana neden “Keçi” diyorlar?

Rıdvan ŞİMŞEK: Timuçin ağabey ile aynı odada kalıyoruz. Bir gün bir konuşma sırasında ağzımdan bir “Keçi” kelimesi çıktı. Timuçin ağabey duydu bunu. Ondan sonra bana “Keçi” demeye başladı, adım “Keçi” kaldı. Takım arasında yayıldı sonra “Keçi” aşağıya, “Keçi” yukarıya.

Yeşil Kırmızı Ekibi:Sitemizde ki “Haftanın Yıldızı” Köşesinde iki kez üst üste “Haftanın Yıldızı” seçildin. Ne diyeceksin bu konuda?

Rıdvan ŞİMŞEK: Her gün girip, sitenizi takip ediyorum. Yazılan bütün yorumları teker teker okuyorum. Beni haftanın yıldızı seçen ve tribünlerde bizi destekleyen arkadaşlara, ağabeylerime çok teşekkür ederim. Futbolcu olduğumu ve bir yerlere geldiğimi yavaş yavaş anlıyorum. Elimden geleni yapıp, bana gösterilen bu sevgiye layık olmaya çalışacağım.

Yeşil Kırmızı Ekibi:Takımda oldukça yenisin biliyoruz fakat yinede bize anlatabileceğin bir anın mutlaka vardır.

Rıdvan ŞİMŞEK: (Başlıyor gülmeye) Isparta Davras kampındayız. Antrenmandan çıktık. Asansöre binip odalarımıza çıkacağız. Öğle sıcağı ve antrenmandan çıktığımız için hepimiz kan ter içindeyiz. Önce ben bindim asansöre sonra Reha hocam ve diğer hocalarımız, Cihan agabey falan derken 8 kişilik asansöre 10 kişi binmişiz. Asansör kalktı hareket etti ve tam birinci kata gelmeden durdu. Asansörde kalmıştık. Hepimiz bembeyaz olduk. Asansörün aynası bile içeride ki nemden buhar olmuştu. Cihan ağabey bir başladı bize bağırmaya. Hem bağırıyor hem de soyunuyor. Bir yandan da niye biniyorsunuz asansöre diye söyleniyor. Oysa ki asansöre ilk ben binmiştim, diğerlire sonradan gelmişti. Aşağıdan bir yerden hava geliyordu Cihan ağabey eğildi yere ve oradan hava almaya çalışıyordu. Bir süre sonra bizi asansörden görevliler çıkardı. O günden sonra 8 kişilik asansöre 2'şer kişi binmeye başladık. Ne zaman asansörde ki o halimiz aklıma gelse gülmeye başlarım.

Yeşil Kırmızı Ekibi: Son olarak taraftarlara iletmek istediğin bir şey var mı?

Rıdvan ŞİMŞEK: Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın. Bizim için çok önemliler. Çok genç bir takımız. Bazı zamanlar istemesekte kötü oynayabiliyoruz. Bize zaman versinler, onların desteğine ihtiyacımız var. Onları arkamızda hissetmeliyiz. Puan kaybettiğimiz zaman biz de çok üzülüyoruz, biz de kahroluyoruz. İdmanda yüzümüz gülmüyor. Ağzımızı bıçak açmıyor. Ama zor bir maçtan iyi oynayıp da puanla döndüğümüz zaman idmanlarımız çok neşeli geçiyor. Bana inanan bana güvenen herkese çok teşekkür ederim.

Click the image to open in full size.


Yeşil Kırmızı Ekibi olarak bizler de sana, bu efendiliğini ve kişiliğini ömür boyu kaybetmemeni, yeşil-kırmızı forma altında başarıdan başarıya koşmanı diliyoruz.

RAHAT DURAMIYORUZ, RAHAT OLAMIYORUZ



Röportajın hemen altında yer alan taraftar yorumlarıyla şöyle:




Yorumlayan : orhan
Tarih : 27.06.2009 besıktas gıbı buyuk bır klube ınat yapamaz onu bı gecelım hadı bakalım
Yorumlayan : denixos
Tarih : 27.06.2009 helal olsun be rıdo, sende ayrıldın aramızdan canım kardeşim...yolun açık olsun.. B gençteki altay maçı daha dün gibi aklımda...Beşiktaştada inşallah başarılı olursun..bu kadar zorluğun içinde hırsınla a takıma kadar çıktın kendini gösterdin..şimdi sıra A milli takımda .... Başarılar Rıdo
Yorumlayan : ayhan
Tarih : 25.06.2009 rıdvan abi ben cengizhandan ayhan.beşiktaşa transfer olmussun .inşallah iyi yıllar görürsün.başarıların devamını dilerim.
Yorumlayan : umut-rıdvan
Tarih : 19.06.2009 rıdvan abi başarılarının devamını dilerim ben cengizhan dan umut abimin slmı var haydi şimşek
Yorumlayan : AYKUT
Tarih : 05.06.2009 helal olsun sana kardesim yürü len dagıt ortalıgı kalbımız senınle
Yorumlayan : yunus
Tarih : 29.05.2009 helal sana kardeşim başarılarrr KEÇİİİİİİİİ RİDO
Yorumlayan : yusufcan baba
Tarih : 23.03.2009 helal sana rıdvan abi çok güzel oynuyon bide süper ligde görsek ihşallah oda olcak rıdvan abi
Yorumlayan : yusuf
Tarih : 08.03.2009 helal sana rıdo tebrik ederim seni kandilin mubarek olsun maçlarında başarılar dilerim sevgilerimle yusufcan
Yorumlayan : bilal çam yusufcan
Tarih : 06.03.2009 nasılsın rıdo ben bilal çam ile yusufcan ile sercan ile inan ile celal helal olsun sana rıdo
Yorumlayan : yunus(murat)
Tarih : 01.03.2009 helal be sana baba yolun hep acık olsun hep en ileride olursun inş (cengizhan tayfa)
Yorumlayan : serhan(sarı)
Tarih : 06.02.2009 kardesim harikasın sen yıldız olacaksın dünya yıldızı buna inanıyorum basarılarının devamını diliyorum gecirdigimiz günlerde de sölüuordum sana bak haklı cıktım
Yorumlayan : MURAT ÇAKIR GİRESUN
Tarih : 26.12.2008 KARDEŞİM SÜPERSİN BENDEN Bİ KARDEŞ TAVSİYESİ AZA TAMAHKARLIK GÖSTERMEYEN ÇOĞU BULAMAZ SEN KARŞIYAKASPORDAN AYRILMA ÖNCE ALÇAK DALLARA KONMAYA ÇALIŞ ONDAN SONRA BÜYÜK DALLARA KONARSIN ARKADAŞLAR KSK YE LAF ATTIĞIMI DÜŞÜNMEYİN RÜZGAR RIDVAN SENİ SEVİYORUM KARDEŞİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM KAF SİN KAF
Yorumlayan : cengizhan (((öcü)))
Tarih : 10.11.2008 kardeşimmmmm helal sana haniiiii bütün cengizhan senin le baba başarılarının dewamıını diliyorum seni kutluyorum (((=KEÇİ-_-)))
Yorumlayan : bedirhan
Tarih : 08.11.2008 kamil ozalp biz imkansızı istemiyoruz karşıyakanın yapabilceği şeyler istediklerimiz arkalarındaki böyle manyak taraftar ordusu kimde var
Yorumlayan : bedirhan
Tarih : 08.11.2008 rıdvan bayraklı senın arkanda yürü aslanım kim tutar senı yenmeden gelmeyin
Yorumlayan : kaGokSk
Tarih : 05.11.2008 HELAL Sana AMa HEdEfLerIn Buyuk Olsun Boskoyy istanbul TAKimlaRini KARDess KARsIyAKaMIzdan AVrupaya GIdenn TEk Sen OL BU unvann KimsEye Nasip Olmazz KaRdess SAbREtt
Yorumlayan : berkay
Tarih : 04.11.2008 rıdvan abi çok iyi inşallah böyle gider
Yorumlayan : Kamil Ozalp
Tarih : 04.11.2008 SEVGILI RIDVAN... UNUTMAKI SEN DUNYA SEYIRCI REKORU CIKARMIS BIR TAKIMIN FORMASINI GIYIYORSUN. UNUTMA KI 1-2-3 BUYUK TARAFTARI SENI ANCAK TAKI GALIB GELDIGINDE SEVER.... INSALLAH AVRUPAYA GIDERSIN TUGAY NIHAT TUNCAY GIBI BASARILI OLURSUN AVRUPADA... KUCUK DUSUNME....KARSIYAKALI GIBI IMKANSIZI ISTE...
Yorumlayan : KSKFOREVER
Tarih : 04.11.2008 ARKADASLAR DUNYANIN ENBUYUK DERBİSİNİ BELİRLEYEN SİTEDE 28. SİRADAYİZ VE GÖZTEPENİN BİZDEN DAHA FAZLA OYU VAR KARSIYAKAMIZI 1.LİĞE TASIMAK VE GÖZTEPELİLERDEN DAHA FAZLA OY VERMEK İÇİN HERKES BU LİNK E TIKLAYİP 10 PUAN VERSİN HERSEY KSK İÇİN Goztepe vs Karsiyaka
Yorumlayan : kocakafa
Tarih : 04.11.2008 helal sana rıdvan kardeşim basarıların dewamını beklıoruz
Yorumlayan : HAYRO CENGİZHAN
Tarih : 04.11.2008 helal sana rıdvan.başarılarının devamı gelir inşallah.
Yorumlayan : kongo zago
Tarih : 04.11.2008 gs-fb-bjk ye gitmemek için keçi gibi inat et kardeşim seviyoruz seni!!!
Yorumlayan : matraxksk
Tarih : 04.11.2008 RIDVAN BIRAK 3 BUYUKLERI ALEMDE TEK BUYUK KARSIYAKA YURT DISINA TRANSFER OL İÇİM GAM YEMEZ SEN HARBI HAS KARSIYAKALISIN SUPER COCUKSUN KARDESIMIZSIN HATTA SEVIYORUZ SENI AMA BEN O LAFINI INAN HIC BEGENMEDIM SENIN AGZINDAN HIC BEGENMEDIM CUNKU HERKEZDEN BASKA BIR KARSIYAKALISIN SENDE GELDIN BIZIMLE DEPLASMANA O YUZDEN DIYORUM BENCE HEYECANDAN AGZIINDAN KACIRDIN O LAFI ONDANDIR
Yorumlayan : Aykut Duygan Dirikal
Tarih : 04.11.2008 Istanbul isleri bos işler Rıdvan, 2012'de Karşıyaka formasıyla oynayacaksın inşallah Avrupa'da. istanbula gitmek gibi "KÜÇÜK" hedeflerin olmasın..
Yorumlayan : MARSILYADANKSKLI
Tarih : 04.11.2008 3 buyuk yok TEK BÜYÜK KARSIYAKA Ridvan Kardesim duzeltelim... Sen O formanin ve Armanin Hakkini ver tipki bugun oldugu gibi sunu unutma senin yerin de olmak isteyen nice gencler var... Bundan 15 sene once bende o yollardan gectim malasef miniskus ameliyati olup veda etmek zorunda kaldim futbola KSK ye futbolcu olarak hizmet edemedim ama Hep KARSIYAKALI kaldim... KARSIYAKALISIN SEN HER SEYDEN ONCE gun gelince git istanbul takimlarindan birine yap parani gerekirse ama Yuvani unutma... ALLAH'A EMANET OL
Yorumlayan : kskenis1912
Tarih : 04.11.2008 slm rıdvan kardesim cok kücksün ve takımın nerdeyse en ufagısın ama helal olsun kumasın cok iyi kendini bozmdan hep böle oynamanı temmnni ederim biz sizin hep arkanızdayız merak etmeyin unutma gemiler baterken fareler kacar işte yine yanınızda gercek taraftar bu arada bak gurur yazar bnm cocukluk arkddasım sende bnmn için ölesin karsıyaka sizin gbi genc yetenekler lazım BİZ HER ZAMAN YANINIZDAYIZ CARSI ENİS
Yorumlayan : Özgür KSK
Tarih : 04.11.2008 Böyle yetenekli oyuncuların uzun yıllar bizim takımda oynaması için aslında bütün iş yönetimlere düşüyor...Herkes ne alıyorsa onada aynı parayı verceksin,boşver sözleşmesi var nasıl olsa,az paraya oynasın,biz yetiştirdik demeyeceksin...Gerekirse evini alacaksın arabasını alacaksın,sözleşmesini uzatacaksın ve mümkünse bu çocukları ileride satacaksan İstanbul takımlarına değil Avrupa takımlarına satacaksın ki hem bu çocuğun geleceği adları büyük ama zihniyetleri kötü istanbul takımlarında kararmasın... Hemde bizim kulübümüz daha iyi paralar kazansın... ( Bu yoruma sonuna kadar katiliyorum.Ridvan'nin suan nekadar aldigini bilmiyorum ama eminim ki en azindan eser in aldiginin yarisini bile almiyordur )
Yorumlayan : caner
Tarih : 03.11.2008 bayraklı tayfa gıttıkce buyuyor...Bayraklımız ilçe olsada..yinede biz KARSIYAKALIYIZ::kıll for you Karsıyaka..
Yorumlayan : kskarda
Tarih : 03.11.2008 kardeşimiz KARŞIYAKALILIĞIN ne olduğunu malesef anlayamamış biz herkesten farklıyız KAFSİNKAFLIYIZ eğer KARŞIYAKALILIĞI anlasaydın hayatta demezdin benim hedefim istanbul takımları diye üç büyükler demiyorum benim için istanbul takımı onlar TEK BÜYÜK KARŞIYAKAMIZDIR
Yorumlayan : volkan
Tarih : 03.11.2008 Rıdvan, bu yorumları okuyorsun inşallah.Bir gün belki çok iyi paralar kazanacaksın,şöhret belki de başını döndürecek. kontrolünü bile kaybedebilirsin AMA HER ŞEY SENİN ELİNDE. Bu yüzden.asıl olan nedir biliyor musun: çok sıkıntılar çektim dediğin hayatta , güzel günler senin olduğunda VEFA nın yüreğinin bir yerlerinde her daim yaşamasıdır. BURDAN BÜYÜK KARŞIYAKA TARAFTARINA SÖZ VER.GÜNÜN BİRİNDE İYİ PARALAR KAZANDIĞINDA BU KULÜPTEN YENİ RIDVANLARIN ÇIKMASI İÇİN ALT YAPIYA YARDIMDA BULUNMA SÖZÜ.KİM BİLİR BELKİ BAYRAKLI'DA KAF SİN KAF FUTBOL OKULU AÇARSIN OLMAZ MI RIDVAN???
Yorumlayan : ramço
Tarih : 03.11.2008 Dobo Metin RÖPORTAJI istiyoruz LÜTFEN Yeşil-Kırmızı
Yorumlayan : CEm
Tarih : 03.11.2008 5 maç üst üste oynayan adam gs nin fb nin muhabbetini yapıyor hemen. sen önce seni yetiştiren kulübüne diyetini öde ondan sonra gidersin nereye istersen. bunları okuyunca Muharrem, Ülken, Altobelli, Atilla gibi Karşıyakamıza mal olmuş futbolcularımızın değerini bir kez daha anlıyorum. rıdvan dikkat ette yertek gibi silinip gitme önce burda sana verilen değerin farkına var!
Yorumlayan : esirinim
Tarih : 03.11.2008 Etrafına bak o formayı sadece 20 dak giymek icin canını verecek insanlar var..Sendeki yetenek coook buyuk bunu bil ama unutma hersey senin elinde...
Yorumlayan : erdi_bornova
Tarih : 03.11.2008 öncellikle kardeşim rıdvan adam gibi adamsın bu yüzünden hareketlerinden belli oluyo yanılmıyosam adanayı yendigimiz maçtı maç bitti rıdvan koştura koştura annesinin babasının yanına geldi reha hocam ilgilenio seninle emin ol böyle dewam edersen türkiyede sayılı oyuncular arasında olursan allah senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin kardeşim bu arada vahit abi ve umut abininde eline saglık sevgiler saygılar...
Yorumlayan : osman_dadaş
Tarih : 03.11.2008 yürü bea topragım helal sana sergio ramos gibi olursun inş.
Yorumlayan : atiksk1912
Tarih : 03.11.2008 yeni bi ülgen geliyor.helal olsun sana rıdvan
Yorumlayan : KARŞILIKSIZ SEVENLER
Tarih : 03.11.2008 RIDVAN NE OLUR ŞU KONUYU UNUTMA!! YARIN BİRGÜN GS,BJK, BAZILARI İÇİN 3 BÜYÜK DİYE NİTELENDİRİLEN BİZİM İÇİN BİR ANLAMI OLMAYAN KULÜPLERE GİTTİĞİNDE LÜTFEN BEN KÜÇÜKKEN ZATEN FBLİYDİM YA DA GS LİYDİM FİLAN DEME. SEN HAS VA HAS KARŞIYAKALISIN!! BUNU HER SEFERİNDE YAŞAT Kİ ADINDAN KARŞIYAKALI RIDVAN DİYE BAHSEDİLSİN!! FENERBAHÇELİ DEĞİL!! UNUTMA BAŞKA KİMSENİNKİNE BENZEMEZ BU SEVDA, SENİ SEVİYR VE BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM
Yorumlayan : gencalp
Tarih : 03.11.2008 Rıdvan kardeşimize benimde küçük bir tavsiyem olacak...Hedefin hiç bir zaman 3 İstanbul takımında oyanamak olmasın...Senin kumaşında bir oyuncunun hedefi avrupa takımlarında oynamak olmalıdır...Ancak bunun yatırımını yine kendin yapabilirsin...Milli takımlarda oynadığın maçlarda kendini gösterirsen merak etme bir kaç yıla kalmaz avrupadaki takımlar senin takibe alırlar...Bu arada sende kendini geliştirmeli hem yabancı dil öğrenmeli hem sosyal olarak hemde fizksel olarak kendini avrupa takımlarında oynayacak düzeye getirmelisin...Birde şunu unutma şimdi kamuoyunun ve ülkedeki yanlı spor basınının etkisiyle İstanbul takımlarında oynamak genç futbolculara çok iyi bir şeymiş gibi geliyor ama Karşıyaka'daki huzurunu ve buradan kazanacağın paranın bereketini Türkiye'de başka hiç bir yerde bulamazsın...
Yorumlayan : utkunmt
Tarih : 03.11.2008 Böyle yetenekli oyuncuların uzun yıllar bizim takımda oynaması için aslında bütün iş yönetimlere düşüyor...Herkes ne alıyorsa onada aynı parayı verceksin,boşver sözleşmesi var nasıl olsa,az paraya oynasın,biz yetiştirdik demeyeceksin...Gerekirse evini alacaksın arabasını alacaksın,sözleşmesini uzatacaksın ve mümkünse bu çocukları ileride satacaksan İstanbul takımlarına değil Avrupa takımlarına satacaksın ki hem bu çocuğun geleceği adları büyük ama zihniyetleri kötü istanbul takımlarında kararmasın... Hemde bizim kulübümüz daha iyi paralar kazansın...
Yorumlayan : MARCO
Tarih : 03.11.2008 güzel...
Yorumlayan : MARCO
Tarih : 03.11.2008 güzel...
Yorumlayan : deliksk
Tarih : 03.11.2008 değerli Rıdvan kardeşim Bu forma, bu kulüp büyüktür. Daha yeni 96 yılını doldurmuş onurların en büyüklerine sahip, ilkeleri bulunan bir SPOR KULÜBÜ'DÜR. Sahte ışıklara aldanma. Aynada büyük görünenlere aldırma. İstanbul'un ışıltısı seni yanlış karar vermeye yönlendirmesin. İstanbul, yanlış zamanda gidersen, seni dişli çarklarında öğütecek kadar acımasızdır. Bak Reha Kapsal'ı dinlemişsin. Ne kadar doğru bir karar vermişsin değil mi? Kulübede oturarak yıldız olunmaz. Ancak oynayarak yıldız olunur. Sana tavsiyem Türkiye'de başka hiçbir yere gitme. Karşıyaka ile başarıları yakala. Hedeflerini küçült demiyorum. Asla küçülmesin hedeflerin ama istanbul'u pas geçerek Avrupa'ya gitmeyi dene. Bu kulüp için çalış, seni Avrupa arenasına KARŞIYAKA çıkarsın. Daha önce aceleyle gidenlerin hali ortada. Sözüm sana ama bu vesileyle altyapımızda ve A takımımızda oynayan tüm genç oyuncularımıza. Bak bir başka çok sevdiğimiz kardeşimiz kaleci Onur'a. Tolga Zengin'in arkasında maalesef hiç bir forma şansı bulamıyor. Halbuki şu anda Kerem ile forma yarışında olsa fena mı olurdu? Acele etme çok gençsin. Daha bu şanlı yeşilkırmızı formada çok büyük başarılar bekliyor seni. biz taraftar olarak inanıyoruz. Önce süperlig arkasından uefa arkasından Şampiyonlar ligi. Bizim için amaç KSK 'nin Avrupa arenasında yer almasıdır. Bu da ancak sizin gibi özverili, çalışkan, efendi Karşıyaka gençleriyle olacak.
Yorumlayan : KARSIYAKALI
Tarih : 03.11.2008 aksam darussafaka macı var dun gıttık bos donduk mac buguneymıs bu aksam gene gıdıcez yılmak yok .......... iş imizi aksatıyoruz karşıyaka ugrunaaaa can feda yolunaaaa istanbuldayız KARŞIYAKALIYIZ HERKESI KARSIYAKA BASKET MACINA BEKLIYORUZ
Yorumlayan : onur
Tarih : 03.11.2008 alt yapıdan ne futbolcular yetişiyor reha hocamıza güvenmemiz gerekiyor 2-3 sene içinde bu sistem oturucak bir alt yapı fabrikası nolucaz umarım... RIDVAN Kardeşim başarılarının devamını diliyorum fakat o 3 büyükler muhabbeti olmamış yani tabiki senin için hangisi iyise oraya gidiceksin profosyenellik bu ama burası da senin evin unutma hayatının her anı yeşil kırmızı olması dileğiyle şampiyon yapın bu sene bizi
Yorumlayan : KARSIYAKALI
Tarih : 03.11.2008 ÇÇOKKK GUZEL BIR ROPORTAJ BENCE TUM FUTBOLCULARLA ILGILENILMELI AMA DIGERLERI ILEDE ROPORTAJ YAPILMALI BUTUN TAKIM HAKEDIYOR ROPORTAJI YESIL KIRMIZI TIMUCINI ZAFERI CIHANI HEKRESI BEKLIYORUZ ROPORTAJA KEREM KALECIMIZIIIIIIIIIIIII HEPSI RUHUNU YANSITIYOR HEPSI BIRER KARSIYAKALI ARTIK
Yorumlayan : Bnymn
Tarih : 03.11.2008 Bak Rıdvan kardeşim.. (Kardeşim diyorum! aynı yaştayız) Tamam güzel ideallerin var.. Bir hedefin ve o hedefe ulaşmak için önünde fırsatların var.. Bu çok güzel birşey.. Önün de açık.. Çok güzel bir gelecek seni bekliyor.. Ama şunu bil ki! Hedefine ulaştığında kazanacağın tek şey para olacak! Biz herzaman arkandayız.. Bu taraftar seninle gurur duyuyor!
Yorumlayan : biloo
Tarih : 03.11.2008 bencede rıdvan kardeşim haklı sezer bodur gerçekten muhteşem bi oyuncu 90 milyar için yazık oldu
Yorumlayan : dogyyksk
Tarih : 03.11.2008 helal olsun sana ... yakında herkes peşinden koşacak mümkünse bırakma bizi =))
Yorumlayan : kskaşkıbambaşka
Tarih : 03.11.2008 helal olsun sana rıdvan kardeşim sen bu takımda hep kal seninle 2012 de şampiyonlar liginde koyacağız real madride
Yorumlayan : BayraklıTayfa
Tarih : 03.11.2008 Rıdvan Kardeşim Bayraklı Tayfa Olarak Seninle Gurur Duyuyoruz.Allah Yolunu Acık Etsin. Bayraklı Tayfa
Yorumlayan : MİNİK_ADO
Tarih : 03.11.2008 RIDVAN KARDEŞİM SENİ ÇOK SEVİYORUZ AMA İDEALİNİ 3 BÜYÜKLERE TRANSFER OLMAK DEĞİLDE KARŞIYAKAMIZI TEK BÜYÜK YAPMAYA ÇEVİRİRSEN SANA YAKIŞANI OLUR..
Yorumlayan : EVKA-5 NURİ
Tarih : 03.11.2008 BAYRAKLI LİSESİ SON DÖNEMDE KARŞIYAKAMIZA 3. FUTBOLCUSUNU KAZANDIRDI İZMİRSPORA KİRALIK VERDİGİMİZ TOLGA GURUR VE RIDVAN BUNLARIN ÜSTÜNDE BEDEN HOCAMIZ ÇOŞKUN HOCANIN EMEGİ BÜYÜK KARTAL MAÇINDADA TRİBÜNDEYDİ ZATEN
Yorumlayan : Ferhat35½
Tarih : 03.11.2008 Helal sana keçi çok güzel konuşmuşsun şimdi U19 milli takımdasın sevincin katlanmıştır ancak biz seni Karşıyaka forması terletirken A milli takımda görmek isteriz yani öyle bizansa gidip de ordan milli takıma çıkmak işin kolayına kaçmak olur düşüncesindeyim?Reha hocama keçinin bizde kalmasını sağladığı için ayrıca teşekkürü borç biliyorum.Kardeşim Rıdvan önünde bir emrah örneği var hatırlarsan Fatih Terim onu GS ye çağırmıştı sonra ne oldu Fatih gitti yeni gelen hoca düşünmedi onu şimdi nerelerde oynuyor sende onun gibi olmamak için önce senelerini ver bir takıma yıldızın parlasın sonra zaten seni as kadroda oynatmak için büyük paralar vereceklerdir.Yalnız burda seni yetiştiren kulübü ve hocanı da unutma tabi onlara vefa borcun oldugunu unutma.Biz seni çok sevdik başarılarının devamını diliyorum.önceki senelerde DSGL maçlarında senin ve onur un çok maçını yönettim hepinizi sahadan da tanıyorum.ben izmir hakemlerindenim bu arada.Başarılarının devamını diliyorum genç kardeşim...
Yorumlayan : Kıvanç
Tarih : 03.11.2008 rıdvan kardeşim sen boşver gs fb bjk yi..Hep bizimle kal.Kaptan Atilla gibi ol.2012 de real madride golü sen at kardeşim..
Yorumlayan : erhan
Tarih : 03.11.2008 büyükleri dusunerek gdıp kaybolan onlarca yıldız var bunu unutma. ayrıca benım gorusum biz seneye bu takımla superlig de yeni sivas spor oluruz bunu da unutma
Yorumlayan : ksk_yavuz
Tarih : 03.11.2008 yaşa varol rıdo helal olsun sana bizim burdan senin gibi futbolcu çıktı gururumussun rıdo başarılarının dwm dilerim bilader.
Yorumlayan : Altan Anıl ÖZDEMİR
Tarih : 03.11.2008 Başarılar Rıdvan Kardeşim. . . İyi kide Reha Hocamız var eğer o olmasaydı şua Rıdvan kardeşimizi tanıyamayacaktık bile takıma böyle iyi bir oyuncuyu kazandıramayacaktık. Gençlerbirliği kandırabilirdi. İyiki varsınız Reha Hocam ve Rıdvan . . .
Yorumlayan : mevlüt
Tarih : 03.11.2008 Mütavazi kişiliğinden ödün verme böle kal keçi seviyoruz seni
Yorumlayan : sayko
Tarih : 03.11.2008 rıdvan kardesim gönlümüzdesin.. bu kişiliğin devam ettikçe de böyle kalacaksın!! ama sana bi abi tavsiyesi. kariyerine avrupada devam etmek icin bizansa gidip harcanacağına KARSIYAKAmızda parla ve gitmeyi hic düsünme bizansa..
Yorumlayan : kskLiokan
Tarih : 03.11.2008 Başarıların Devamı Gelir İnş Rıdvan
Yorumlayan : BERKAY
Tarih : 03.11.2008 ÖNCELİKLE YEŞİL KIRMIZI YA TEŞEKKÜRLER RÖPORTAJ İCİN.RIDVAN KARDEŞİMEDE TAVSİYEM OLACAK FORMANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ,YANINDA OLAN HOCANIN SAYGINLIGINI VE BU ÜLKEDE KIZLARIN GELİP GECİCİ OLDUGUNU UNUTMA SEN KENDİ İŞİNE BAK PARANI KAZAN ZEVKE SEFAYA 35 TEN SONRA TAKILIRSINKARIYA KIZA HAVAYA CİVAYA TAKILANLARIN HALİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ İCİN BUNU SÖGLEDIM. RIDVAN SANA OLAN SEVGİYE ALIN TERİN İLE KARŞILIK VERDİGİN VE FORMANI SIRILSIKLAM ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ SAYGILAR...
Yorumlayan : matrax1912
Tarih : 03.11.2008 sen yaparsın hepsını rıdo merak etme gese febe yada bejeke gıbı takımlara gıtmene gerek yok 2012de KARŞIYAKAMIZDA avrupada top koşturacak sizin sayenızde milli takıma gelınce fazla degıl bı 5 6 yıl sonra milli takımın bankolarından olursun allah yolunu açık etsın inşallah butun hayallerın gerçek olur...
Yorumlayan : sercan
Tarih : 03.11.2008 Helal olsun sana Rıdvan. Bu mütevazi kişiliğini hiç bozma. Yeşil Kırmızı da uzun süredir röportaj sessizliğine son vermiş oldu. Özlemişiz bu tadı...






tüm bilgiler ve resimler alıntıdır... Kaynak
__________________
Sen benim her gece efkârım
Gözümdeki yaşım
Sigara dumanım...
Sen benim
Damardaki kanım
Anlımdaki yazım
Şanlı BEŞİKTAŞ'ım
...


Click the image to open in full size.
fersahin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 16:05 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580