![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
Tigana, sezon başında Ekim ayına kadar sabır ve hoşgörü talep etmişti. Ama Beşiktaş Ekim ayına puan kaybederek girdi. Bir takımın puan kaybetmesi kadar doğal bir sonuç olamaz. Bazen çok zayıf bir takım karşısında şansız bir gol yiyerek mağlup da olunabilir. Bunlar futbolun doğasında olan şeylerdir. Beni rahatsız eden konular bunlar değil. Ben Beşiktaş’ın etik değerleri ile örtüşmeyen olaylardan rahatsızlık duyuyorum. Beni rahatsız eden konuları maddeler halinde sunuyorum; 1) Tigana her yenilgi sonrası oyuncularını Basına şikayet etmemelidir. Bir hoca futbolcularını basına ve taraftara şikayet ediyorsa o hocanın artık otoritesi kalmamış demektir. 2) Burak’ın elle attığı gol tüm hakemlerin antipatisini üzerine çekti. Bu konudaki düşüncelerimi daha önce de yazmıştım. Burak özür dilemediği gibi, ne Başkan ne de bir yönetici bu konuda üzgün olduklarını belirttiler. Burak’ın halen bir şansı var. Bir röportaj esnasında kendisine sorulacak “çanak” soruya pişmanlığını belirten cevaplar verse iş kapanacak. Tabii ki Başkan ya da Murat Aksu da benzer bir söylemle Burak’ı desteklemeliler. 3) Runje’nin kaleciliğini tartışmayacağım. Ama Beşiktaş kalecisinin 1-0 öndeyken vakit geçirmeye çalışmasını içime sindiremiyorum. Birileri ona Beşiktaş’ın etik değerlerini anlatmalı. 4) Beşiktaş’a gelen yabancı futbolcular herhalde Beşiktaş’ı bir semt takımı zannediyorlar. Bu konuda yerliler de yabancılardan pek farklı değiller. Bence tüm futbolculara haftada birgün Beşiktaş tarihi ve etik değerleri konusunda bir ders verilmeli. Bu dersler Tigana da katılsa fena olmayacak. kaynka Ajansspor.com - Hayri CEM - Türk futbolundaki düşüş devam ediyor.. - | ||
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 3) Runje’nin kaleciliğini tartışmayacağım. Ama Beşiktaş kalecisinin 1-0 öndeyken vakit geçirmeye çalışmasını içime sindiremiyorum. Birileri ona Beşiktaş’ın etik değerlerini anlatmalı. bu noktaya katılıyorum. benide çok rahatsız ediyo runje nin bu tavrı.. sakın öne geçmeyelim. hemen hemen her maç yanı seyi yapıor. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | görüşlerine katılıyorum kardeşim,doğru tespitler yapmışsın,bir de burağın elle indirip attığı golden sonra artık tüm hakemler ona tipik arif gibi davranıyor,kazandırdığı penaltılar verilmiyor,fouller çalınmıyor | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Guest
| benimde başarıdan çok önem verdiğim şey etiklerimiz ve beşiktaş ruhumuz...bu ikisi yoksa ben oraya eleştirimi koyarım..bu ikisi olsun başarı olmasın sorun değil SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |