![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
arkadasım iimisin sen ne pnealtısından bahsedıosun.öle bi penaltıyı ancak bizim ulkemızdeki eyyamcı hakemler werio.dunyada böle bi penaltı yok.biraz italya ligi izleyin..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | |||
| | |
| | #3 | ||
| .::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bundan önceki mağlubiyetlerimizde; topa sahip olma oranında hep biz bir adım önde olmamıza karşın;sonuç hep aleyhimize olurdu sonunda.. Bu maçta ise tam tersi.. Çoğunlukla ayağında top olan taraf Kasımpaşa, ama atak yapıp gole yaklaşan taraf ve galibiyetle ayrılan biz olduk.. Enteresan bir durum.. Ama bence ikinci yarıda,hakemin her iki dakikada bir kart çıkarmasından bu durgunluk başladı ve üstüne üstlük iki kırmızı kart görmemizde bu tabloya tuz biber oldu..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bırakın hakemi makemi , rakibin eli ayağı düzgün 2 tane topçusu olsa rahat yenerdi bizi. Rakip Kasımpaşa , ikinci lig takımı ve ilk yarıdada ekinci yarıdada topla oynamada %58 e 42 üstündü adamlar... Başka söze gerek yok , Bu oyunla hafta arası Almanya'da ikinci bir 8-0 vakası yaşanmaz inşallah. Geçen yılın şampiyonunun nasıl bu hale getirldiği ise, yöneticilik dersi olarak okutulabilir , yçneticilerin yapmaması gerekenler başlığı altında !!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ayni durumdayim burda maci kahvede izlerken besiktas gol atinca millet bana tamam mehmet sakin ol falan derdi bu hafta gollere tepki bile vermedim millette sasirdi bana neden boyleyim bende bilmiyorum malesef
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
simdi hic maclara bakasim gelmiyor ama ne yaparsin sevdik bikere illa takip ediyoruz bi sekilde
__________________ | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rakip Fazla Kalemize Gelemediğinden Rahat 2 Gol Attık. Takım Yavaş Yavaş Toparlanacaktır ama Bu Futbolla , Uzun Haftalar Geçecek gibi.. Hakem'e Zaten Diyecek birşey yok Allaha Havale Ediyorum !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |