![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kartların çoğu gereksiz yere çıktı resmen takımı katletti hakem bozuntusu.Ama tek sevindiğim nokta gol atmış olmamız en önemlisi de Bobô'nun attığı gole çok sevindim artık kimse tutamaz heralde açıldı bir kere.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | takım kendine geldi çok şükür artık toparlanıyoruz inşallah hakemde boşuna uğraştı bizimle ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni şaşırtan Nihatın performansı oldu bu akşam.. Umut vadetti(ler) sanki bu maçta.. Verilen kartlardan ötürü; Eskişehir maçında zorlanacak mıyız? Evet.. Ama yinede kesin bir yargıyla skor tahmini yapmak şimdilik güç..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeni yeni toparlanıyoruz barcelona gibi top oynamamızı beklemiyosunuz herhalde herşey zamanla hiç olmassa kazanmayı öğrendik .... Toparlanıcaz Merak etmeyin ...!
__________________ ![]() Ne Mutlu Türküm Diyene ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ah be Fabian Ernst ne yaptın ya ![]() Hakem seni de Allah Bildiği gibi yapsın ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Allah' ın izniyle 34' üncü hafta geldiğinde daha da iyi olacağız. ![]() Nihat çıkıyor İbrahim Üzülmez giriyor.. Tabata desen ayrı bir baş belası.. Serdar Özkan, Uğur İnceman' ın kaçırdıklarını "Nartallo" kaçırmazdı... Ernst gitti Ferrari gitti.. Hoca gene yaktı takımı aferim..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | nihat ve bobo nun gol atması sevindirici onun dışında hiçbirşey söylenmez bu maçla ilgili. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |