![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş`ın eski yöneticilerinden Sinan Engin dün gece Telegol programında bazı açıklamalarda bulundu. Engin yaptığı açıklamada "Tribündekilerin en fazla 15-20 tanesi kongre üyesidir. Beşiktaş`ı taraftar yönetemez. Taraftar kendine çeki düzen versin artık. O zaman taraftarı kongreye komple alalım oy atsınlar. Var mı böyle birşey? Belki Tabata transferi olmasaydı bu tepkiler olmazdı. Ama bu yapılan Beşiktaşlılık değildir. Burası er meydanı gel istersen Ocak ayında oyunu kullan.Stada istersen gelmeyedebilirsin. Ama bunlar yanlış. Diyelim Murat Aksu seçimi kazandı, ligi 4. veya 5. bitirdi takım, 7-8 ay sonra tekrar mı kongre olacak bu klüpte?" dedi. Murat Aksu`nun Del Bosque olayı ile ilgili açıklamalarına ise " Bunlar özel konuşmalardır. 1`e 1 dostane bunları kamuoyuyla paylaşmak yanlış. O zaman ben de söyleyeyim benim istemediğim oyuncu alındı diye gibi kendimi sıyırayım" dedi. Demirören`e yapılan proteste için de "Bu işler böyle gitmez. Yıldırım Demirören bunları hak etmedi. Başkana gider yapıyorlar "Temizlesene Temizlesene tribünleri temizlesene" diye. Orada Başkan bölünmeleri ima etti, "Tek bilek yapacağım" dedi. Real Madrid`te birsürü oyuncu alıyor veriyor. Real Madrid`in de borçları var. Galatasaray 14 yıl şampiyon olmadı Avrupa şampiyonu oldu. Onlarda hiç böyle olaylar olmadı. Murat Aksu eğer başkan seçilirse onuda zor günler bekliyor" dedi. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |