![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | valla bende dün 6 pas programını izledim ömer güvenç vardı ve taraftarın protesto etmesini yanlış buluyormuş yok futbolcular etkileniyormuş ne alaka futbolcuların etkilenmesi sonuçta orada yönetim istifa diyorlar takımda oynayan futbolculara küfür mü ediyorlar?hayır.Eee daha ne.Birde neymiş demirören istifa etmeyecekmiş istediği kadar bağırsın taraftar demirören istifa etmeyecek buradan tüm Beşiktaşlılara sesleniyorum dedi.Daha neler neler dedi resmen yönetimi savundu taraftarın protesto etmesini kınadı falan ama en güzel cevabları ona Melih Gümüşbıçak verdi.Gerçekten kendisi kutluyorum ![]() ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | herkesin rengi belli oluyor yavaş yavaş. hala milleti salak yerine koyup 3 maç kötü gidildi diye bağıroyolar diyo.ya 6 senedir yapılmayan yanlış kalmadı hala bu yanlışlar tekerrür ediyor. ne beşiktaşlılık duruşu kaldı ne beşiktaşa olan sempati. beşiktaş tek büyük dedikçe 2 büyük yaratılmaya çalışılıyor dedikçe gs ye yalaklandı. biz kimsenin yanında yer almak istemiyoruz tek başımıza herkese yeteriz bu zihniyette başkan istiyoruz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #3 | |||
| forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #4 | |||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sanane lan sinan efendi senin gibi bir serefsiz bile besiktasi yonettide taraftarmi yonetmicek bu takimi en iyi taraftar yonetir adilik yapma otur oturdugun yere telefon geldi sana yine herhalde birilerinden
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yazık bu sınan engın konusulmaya bıle degmeyecek bır adam bu adamı konusupta bunun gıbı les yıyıcılere prım vermeyelım kardeslerım bunun ne mal oldugunu hepimiz zaten biliyoruz sınan engin git te g.. dalga gec baska bir işe yaramazsın artık bu takım senı coktan sıldı bu acıyla yasamak zor dimi saldırıyorsun hertarafa ama artık sen anılmaya bile degmeyecek bir ölüsün bizim için | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |