|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
22-10-2009, 11:42 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
"Temizleyince görürsünüz" Başkan Yıldırım Demirören'in sözleri olay yaratacak: Tribünleri temizleyeceğim dediğimde ne yapacağımı o kişiler anladı, yakında da tüm Türkiye görecek. Kartalcell’in tanıtım toplantısında, “Tribünleri temizleyeceğim” diyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Başkan’ın bu sözlerine başta taraftarlar olmak üzere camiadan tepkiler yükselmişti. Siyah-Beyazlı kulübün başkanı, dünkü Wolfsburg karşılaşması öncesinde FANATİK’e konuştu ve bir durum değerlendirmesi yaptı. “İlelebet Beşiktaş Başkanı olacağım diye bir iddiam yok” diyen Demirören, sözlerine şöyle devam etti: Ancak bırakıp kaçacak, Beşiktaş’ı bu kulüpten nemalananlar istedi diye terkedecek halim yok. Ben Beşiktaş’ın başkanıyım. Hatalarımla sevaplarımla bu kulübün tarihine geçtim. Ne Fulya’yı, ne iki kupayı tarihten silebilirler” ifadesini kullandı. ‘Tüm tribünler yeter diyor’ Ocak ayındaki seçimleri kaybedebileceğini dile getiren Başkan, “Kaybetmek sorun değil. Ama bundan sonra herkes şunu bilsin: Yıldırım Demirören sadece doğru bildiği yolda ilerleyecek. ‘Tribünleri temizleyeceğim’ dedim. İnönü Stadı’nda tüm tribünler bana yeter artık diyor. Yetip, yetmeyeceğine kongre karar verecek. Ama Yıldırım Demirören, şu anda size anlatamayacağım temizlik operasyonunu mutlaka gerçekleştirecek. İnönü Stadı’nın tribünlerini dolduranlar, toplum psikolojisinde bazı ayrıntıları gözden kaçırıyorlar. O ayrıntılar göz önüne serildiği zaman, herkes neyin, ne olduğunu görecek” dedi. ‘Bazı kişilere taviz verildi’ Kendisinin de zamanında bazı hatalar yaptığını belirten Yıldırım Demirören, sözlerini şöyle noktaladı: Her kulüpte olduğu gibi, tribün konusunda zamanında bazı kişilere taviz verildi, her yönetim zamanında olduğu gibi hatalar yapıldı. Ama gidişat bize, bu duruma son vermemiz gerektiğini söylüyor. Yoksa bu vebalin altından vicdanen kalkamam... Orhan Yıldırım
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
|
22-10-2009, 12:35 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bedava biletleri "temiz" taraftarlara mı dağıtıyorsun? İnsanlar kadınlı, çocuklu dayak yerken yapılan temizliğe mi gülüyordun? Federasyonu temizlyebiliyor musun?Medyayı?Gazetecileri? En önemlisi kendini temizleyebiliyor musun?
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR | ||
22-10-2009, 15:09 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Once kapinin onunu temizle sen sayin Demiroren !!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! | ||
22-10-2009, 15:14 | #8 | ||
.::Huzur::. Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 | Ahh Gurur..Gurur.. Herkeste mevcut olmaz bu dediğim.. İşte örneği..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
22-10-2009, 15:32 | #9 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | bir adamda onur denen seyden ufacik bile bir kirinti olmazmi be kardesim bazen olmuyor iste demekki
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |