![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzel bi açıklama olmuş özellikle parayala ilgili olan kısmı gerçektende iyiydi... bizde onun iyi olmasını istiyoruz zaten... iyi bir delgadonun neler yapıcaanı herkez biliyor!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | sakatlıktan bir türlü kutrulamadı baselde ki performasının yarısını oynasa keşke biz de senin için üzgünüz delgado bari biz taraftar olarak arkasında duralım son bir şans daha sakatlıktan kurtulsun herşeyi yapacağına inanıyorum ne kadar bir yandan çelişsem de
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Beşiktaş´ta sakatlığı nedeniyle gönderilmesi gündeme gelen Matias Delgado, “Önce sağlık gelir. Ama kontratta bazı maddeler var. Buna da saygı gösterilmeli” dedi. ![]() Kasığındaki sakatlığı nedeniyle İspanya’da bir operasyon geçirecek olan Beşiktaş kaptanı Matias Delgado, yeniden eski sağlığına dönmek istediğini söyledi. Arjantinli futbolcu, “Ağrılarım 3-4 aydır devam ediyordu ve benim için ameliyat bir çözüm olacak. Tehlikeli bir ameliyat olmadığını, bu ameliyatı geçiren futbolcuların da spor yaşamlarına başarıyla devam ettiklerini biliyorum. En azından 3 ay sonra eski performansımı gösterebileceğim. Eylül-ekim ayı gibi takıma zaten döneceğim. Ben ne bedava oynamak istiyorum, ne de hak etmediğim bir parayı almak istiyorum. Başkanla sıcak bir diyaloğumuz var. Oturup konuşuruz. Bu konular kontratta yazılıdır ve saygı göstermek gerekir” şeklinde konuştu. PEKİ BU PERFORMANSA SAYGI GOSTERİLİR Mİ? 3 sezonda 80 maç oynayıp ortalama 6 asist 5 gollük bir performans gösteren Delgado, sözleşmeye saygı istiyor ama gelecek için hiç umut vermiyor. Delgado yaptığı açıklamalarla yönetime kolaylık sağlamayacak gibi gözükürken, 3 yıllık tablosu da fazla başarılı değil. 3 yılda 80 maça çıkan Arjantinli, sadece 18 gol atabilirken, toplamda da 15 asist yaptı. Başkan Demirören’le bir araya gelen Delgado, sözleşmesinin feshi karşılığında devam eden 3 yıllık kontratında yazan tüm paraları istedi. Yıllık 2 milyon 100 bin Euro alan Delgado, toplam 6 milyon 300 bin Euro talep etti. Demirören’in kulüp doktoru ile de görüştüğü ve “Aslında ameliyat olmasına gerek yok. Sezonu tedaviyle tamamlayabilir” raporunu aldığı belirtildi. Ancak Delgado’nun özel doktorunun tavsiyesiyle bıçak altına yatmak için ısrarcı davrandığı bildirildi. 2006-2007 Maç Gol Asist 25 4 4 2007-2008 Maç Gol Asist 29 8 6 2008-2009 Maç Gol Asist 26 6 5 3 sezonda Maç Gol Asist 80 18 15 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ahh be Delgado kişiliğin On numara ama futbol olarak bir türlü o beklentiyi bize veremedin | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | yorumları okudukça üzüldüm..arkadaşlar beşiktaş'ın kaptanlığını yapmış ve hala yapıyor olan bir adamdan bahsediyoruz..adama bir küfretmediğiniz kalmış..adam sakat değilken gayet iyi oynuyordu..o zaman delgado delgado diye öve öve bitiremedik de şimdi sakatlanınca mı kötü oldu bu adam.aynı şeyi gökhan zan için de yaptık..saçma..! bir an önce iyileşip sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesi dileğiyle..!geçmiş olsun Delgado
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet transferi için inanılmaz çaba sarfedilmişti. Binbir zorlukla alındı. 10 numaraydı, maestroydu, şöyleydi böyleydi, aklımda kalan iki golü var zürich maçında attığı 2 kafa golü. Onun dışında sadece saçımı başımı yolduğum hareketleri. Geldiği günden beri hiç ama hiç sevmedim onu. Isınamadım Beşiktaşımda oynayabilecek biri değildi. 80 maç 18 gol, 15 asist yeterlimi sizce..... Yazık o kadar paraya. Al büyük bomba transfer aha böyle patladı Ve emin olun biz bu sene süper kupa ve şampiyonluğu onun ikinci yarıdaki maçlarda sakat olup oynamamasından dolayı aldık. Eğer o oynamış olsaydı üzgünüm ikiside olmazdı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Para ile olan konu neresi iyi anlayamadım.Adamın yapacağı belli,4 ay top oynamayacak,her ayda maaşını tıkır tıkır alacak.Fiyaskodan öte değil.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konular Birleştirildi.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |