Beşiktaş"ın kaptanı Matias Delgado, basın karşısına çıktı ve açıklamalar yaptı! Sakatlığı nedeniyle ameliyat olması gereken ve sahalardan 4 ay uzak kalacağı açıklanan Arjantinli yıldız, zor bir dönemden geçtiğini belirtirken, hak etmediği parayı almak istemediğini söyledi..
Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri"nde basın toplantısı düzenleyen Delgado"nun açıklamaları şöyle:
"Bir kaptan olarak açıklama yapmak istedim. Zor bir dönemden geçiyorum. Ameliyat olmam gerekiyor. Bu ameliyatı olup eski halime geri dönemek istiyorum. Bana yakınlık gösteren camiamıza teşekkür ediyorum. Bütün opsiyonları denedik ve son şansımız olan ameliyata geldik. O yüzden bu ameliyatı gerçekleştireceğiz. Hocamızın ilk geldiğinde bir lafı vardı. Sezona nasıl başladığınız önemli değil, nasıl bitirdiğiniz önemli diye. Sezonu bitirmek için çok çaba gösterdim. Ben de ameliyattan sonra sezonun 2. yarısında daha iyi hazırlanıp takıma faydalı olmak istiyorum. Başkanım ve hocam olmak üzere bana gösterilen gğveni geri vermek istiyorum. Tek istediğim ameliyattan sonra buraya mutlu gelmek. Eylül-Ekim gibi geri döneceğim. Ekonomik olarak bir şey düşünmüyorum. Mental ve fiziksel olarak iyi olmak istiyorum. Tammen hazır olmak istiyorum. Ben geri döndüğümde zaten ligler başlayalı 1 ay olmuş olacak. Kontratlar yazılıdıır. Ne bedava oynamak, ne de oynamadığım zamanın parasını almak istemiyorum. Sadece hazır olup geri dönmek istiyorum. İlk senem kötü geçti, 2. senem biraz daha iyiydi. Beşiktaş beni buraya bir şeyler bekleyerek getirdi. 2 senelik sözleşmem daha var. Sakatlıktan döndükten sonraki 1.5 seneyi en iyi şekilde geçirmek istiyorum. 3-4 aydır bu ağ
prılarla devam ediyordum ve şu an mutluyum artık çözüme ulaşacak. Bunu bir sorun değil, çözüm olarak görüyorum. Her zaman biraz zorluk var. Almanya"dan gelen arkadaşımız olsun, Nihat olsun çok sevindim gelmelerine. Nihat La Liga gibi zorlu bir ligde kendisini ispat etmiş bir oyuncu. Nihat"la aynı ortamı paylaşmaktan dolayı çok büyük gurur duyacağım"