![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | besıktas gıbı oynayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnn
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Dünyanın en iyi kontra atak futbol oynayan takımı olacaz bu sezon , içerde veya dışarda farketmiyor. Her maç kontra atak . Acaba antremanlarda da mı kontra atak çalışıyor bunlar. Ey gidi şanlı beşiktaşım , ne hale getirdi bu ******** yönetim seni . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dogru dürüst bir kontra atak kac gol getiriyor biliyormusun hem kontra atak yapmasini biliyormuyuz bilmiyormuyuz oda ayri bir soru tabiki..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kontra atak kötü bir $ey değildir ancak sen Beşiktaşsın.Anadolu deplasmanlarında kontraatak oynamaz Beşiktaş evinde kimseye kar$ı kontraatak oynamaz.He nerde oynarsın derbilerde deplasmansa,$ampiyonlar liginde deplasmansa.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | rezil futbolun sorumlusu vizyon eksikligi olan basda baskan, birazcik hoca, ve kosmayan oynamayan vurdumduymaz futbolculardir. Konu Gokhan tarafından (25-10-2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
BABA KARTAL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009 Yaş: 62
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Gidişat bir miktar düzelme göstersede henüz istenilen seviyede değiliz.Bu sezon maalesef böyle bir geri iki ileri gideceğiz. Yönetim değişmediği sürece başarılı olcağımıza inanmıyorum.Kötü yönetilen bir kulübün takımının iyi olması zaten beklenemez. Saygılar.
__________________ Ne Köfte Ne Piyaz En Büyük Siyah Beyaz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | once herkez kendine sunu sorsun erns ferrari sivok takimin en iyi uclusu yok tello bobo nihat formsuz nobre formdada olsa birsey olmuyor zaten ekrem dag cirpiniyor 2. yari uguru finki mac boyu begendim ama kisitli adamlar bunlar hepimiz biliyoruz herkez bunlari biliyor ve goruyorken kim bu macta mukemmel futbol bekliyorduki mantikli baktigin zaman 3 puan bile mukemmel birsey oldu bu takim gecen sezonun sampiyon takimi bu sezon kotu basladik ve ozguven sorunu olustu takim oturdukca gecen sezonki cizgisine gelecektir ancak buyuk bir orta saha sorunumuz var ve bunu nasil giderecegimizi bende bilmiyorum ya tabata bundan sonra harikalar yaratacak yada 2. yari delgadoyu bekleyecegiz delgadoya nekadar kizsakda organize ediyordu en azindan takimi tabatada bu ozellik yok malesef
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | soylenenlere katılmamak elde degil,demiroren geldignden beri sıradan bir takım olduk cıktık ,kimse eksik vardı demesin, bu takımı lucescu zamannda da gorduk takım 10 kişide kalsa dinamo gibiydi, nihat,ugur inceman,erhan güven,ibrahim kaş,fink,üzülmez hatta nobre ve telleoda dahil kesinlikle gönderilmeli,rüştüyü saymıyorum emekli olacak diye
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | arkadaslar bu oyun futbolcularin sucu degilki sayin hocamiz her mac 6-7 defans futbolcusuyla sahaya cikarsa gol atmayi birakin gol pozisyonuna girmemiz bile imkansiz , kasimpasaya yada denizliye bile cift önlibero dörtlü defans birde sag ve sol aciklara bile defans futbolcusu yerlestiriyor adam artik yaaaa.....wolksburg macindaki kadroya bakin tam kaleci dahil tam sekiz tane defansif futbolcu vardi ilk 11 de bumudur besiktasimiz böylemi oynamaliyiz....14 resmi macta 7 gol atmisiz ama hala bu futbol zekasi sifir hocamiz takimin basinda inatla tek forvet ayni sistem Allah Besiktasimi bu hallere getirenlerin belasini versin .....zaten kasim ayinada 1 gol atabilirsek ne mutlu bize trabzon , fener , wolksburg , cska ve sivas maclarindan icinden gelen sesi dinleyerek umudu olan varmi bu maclardan hangisini kazanacagimiza inaniyorsunuz , ama hepsinide yenilsek bu yüzsüz fenevbahcelimi cinconlumu oldugu belli olmayan hoca yine kalir takimin basinda..... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |