![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
fazla söze gerek yok, harfiyen katiliyorum
__________________ | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Bence isimden çok niyet önemli.. Önemli olan muhalefetin artık bölünmemesi.. Aksuysa Aksu.. Artık bu yönetime muhalif olanların(taraftar dahil) isim tartışması değil birleşmesi gerekmektedir.. Artık camia içindeki çıkar ilişkileri, şahsi dostluklar değil Beşiktaş'ın menfaati, içinde bulunduğu durum değerlendirilmeli ve ona göre davranılmalıdır.. Bu seçim 1998 seçiminden sonraki 2. dönüm noktasıdır bence.. O dönemde Seba'ya karşı seçime giren ihsan kalkavan ve oluşturduğu yönetim kurulu bu ülkenin yarısının sahibi insanlardı ama yine bazı oyunlar döndü ve seçim kaybedildi.. O zamandan bu zamana Beşiktaş'ın 12 sezonda sadece 2 şampiyonluğu varken rakiplerimizin neler yaptığı ortada.. Biraz Bilgili döneminde kurumsallaşma çabaları ve sportif başarı ondan sonra tam bir fiyasko.. Bu seferde treni kaçırırsak neler olabileceğini düşünemiyorum.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gercek Beşiktaşlılar sandık başında Beşiktaşımızın menfaatlarını düşünceklerdir umarım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() Kendilerini tatmin etmek icin neler yapiyorlar...! ![]() Edit: Daha kimler Yönetime gircekmis?..S.Vardar gibi önceden atip tutanlar sonra da hep beraber Yönetime giriyorlar.. ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu Bjk-Deniz tarafından (27-10-2009 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Demirörenin Kongreye soktuğu fenerli ve gsliler oylarını demirörene verir insallah murat aksu kazanır | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |