![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | eger birtek bile oy cikarsa demir orene serefsizligin en buyugunu yapmis olurlar eger demir oren yeniden secilirse besiktasin ici zaten oyulmus demektir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
sayende mazoşist oldum! ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende bu şartlarda tr,ibün bölünmüş takım bölünmüş yönetim bölünmüş bir beşiktaşta Y.D nin başkan seçilmesi tamamez kepazelik rezillik ne derseniz deyin o olur!!... böyle bi ihtimal yok bence... yada oladabilir bende öyle düşünmek istemiyoda olabilirim ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mete Düren zaten yazılarında yönetime en küçük bir eleştiride bulunmayıp suçu sürekli taraftar ve futbolculara yüklüyor uzun zamandır. Yönetime girmeyi beklediği içinmiş şimdi anlaşıldı...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Sinan Vardar da yıllardır yönetimi en ağır şekilde eleştiriyordu şimdi nerdeyse Demirören'in ağzının içine girecek.. Bunların da Demirörenden bir farklı yok demek ki.. Tükürdüğünü yalamak en önemli özellikleri.. Sırada Celal Kolot var bence.. O da gelir seri tamamlanır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | rahat olun arkadaslar ocaklar murat aksu besiktas baskanı olarak çıkacaktır sandıktan buna canı gönülden inanıyorum ben | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | besiktas forum yöneticilerie sevinir demirören yine baskan secilirse...gecende adama tüpcü demisim diye 3 gün uzaklastirildim forumdan, demekki forum yöneticileri cok seviyorlar baskanlarini....ben nefret ediyorum beni , ogulumu ve tüm gercek besiktaslilari üzen adama tüpcü demisim vay be ne büyük suc.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ben düzgün konusmak zorundayim evet haklisin , ama o adaminda takimimizi düzgün yönetmesi lazim ona kimse bisey diyemez desede hemen uzaklastirilir cünkü o güclü biz ise neyizki biz bi tüpcü deriz ceza yeriz adam antepi zengin etti besiktasimi batirdi ama hickimse cikip bisey diyemez dersede ceza alir cünkü artik forumlara kadar eli uzaniyor ....bundan sonra alkislayacagim belki ödül alirim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |