![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya allah aşkına bu nobre başlıklarına YETEERRR artık konuşmanın da uzatmanın da bir anlamı yok 100 kere de konuşulsa herkes aynı şeyleri söyleyecek. Her maç sonunda bana nobre nobre die gelip diğer ruhsuz topçuların üzerinden suçu alamazsınız. Tello nun içler acısı halini konuşun biraz da, ya da yusufun tek bir gollük pas bile verememesini ya da önceki maçlarda bobo nun topu ayağında bile tutamamasını karşı sahada hiç basmayıp takımların ortasahaya kadar hiç baskı görmeden gelmesine ön ayak olduğundan da bahsedin. Futbolun en büyük gerçeği Savunma hücumda hücum savunmada başlar ilkelerinden oluşmuyor mu. Karşı takımın savunmadan hücuma rahatlıkla başlamaması için taktiksel düzende gol atmak kadr mücadele de önemlidir. Başka bir forvet de gol atıp maç boyunca hiç ter akıtmadan dolanacaksa sahada ona daha da çok küfrederiz emin olun. Şu takımda hücum yollarında herkes beceriksizdir yeter artık nobre nobre. Bir tane görevini yapan adam sayın desem sayamazsınız ama iş sallamaya geldi mi diğerlerine kem küm nobreye karambol. Eleştirirken biraz objektif olun ya nefretlerinizi kinlerinizi bir kenara bırakın suçu tek adama atmakla hiç bir şey çözülemez. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
H4RdwAr3mANiA_Gökhan ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Albert Einstein: ''Önyargıyı parçalamak Atomu parçalamaktan çok daha zordur...'' "man's unfailing capacity to believe what he prefers to be true rather than what the evidence shows to be likely and possible has always astounded me.'' artık bu topiclere sadece gülüyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nobreye kizmamak gerekir adamin kapasitesi bukadar! En iyi sezonunda bile 10 gol atiyor.. Ona yillik 2,4 milyon euro veren ve ilk onbirde oynatanlara lanet olsun!!
__________________ Sevdim Seni Birkere, Baskasini Sevemem, Deli Diyorlar Bana, Desinler Degisemem, Desinler Degisimem (L) Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !! Konu delgad01 tarafından (01-11-2009 Saat 15:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yigidi öldür ama hakkini yeme elestirin ama adami yerden yere vurmayin
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | dun sahada tello olmasaydi nobreye cok kufur edilirdi tello butun hepsini ustune aldi sezon basindan beri soyluyorum ne nobre ne nihat ne bobo tellonun toparlanmasi lazim bu adamlarin is yapmasi icin tellonun gecen sezonki hallerine gelmesi lazim bu dususun sebebi nedir arastirilmasi lazim tello duzelirse besiktas 100 de 30 fark edecektir nobreye gelince evet ben bobocuyum bobocuysamda besiktasa daha cok fayda saglayacagi icin bobocuyum takimda drogba varda bizmi bobo diye bagiriyoruz mevcut kadrodaki en yetenekli golcumuz bobo adam ust uste 4 5 mac bi 11 baslasin bakalim neler olacak o zaman gorelim simdi nobreye sallayacam tabi yazilanlarda dogru ernsttin top almasi gerektigi yerlerde nobre cikartiyor topu zaten yavas atagi baslatiyor ileriye gidiyor top aa golcu yok golcu nerde orta saha oyuncularinin daha gerisinde yalanmi kardesim nedir bu mucadele hastaligi besiktasin forveti gol atar preside sonra yapar takim dun 4 5 defa kontraya cikti herdefasinda nobre geride bobo girdikten sonraki ilk kontrada tabataya gol pozisyonu hazirladi neden cunku adam golcu gol bolgesinde olmasi gereken yerde bu is bukadar kolay nobre zaten yeteneksiz olaninida kendini heder ederek yok ediyor
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | geçen sene türkiye kupasıda dahil bütün kritik maçlarda bobo vardı.yanlış yazmayayım ama eskişehire 1 ankaraspora 1 ankaragücüne 2 fenerbahçeye 2 gol attı 1 de asist yaptı.o sıralarda nobre efendi yıllık ücretine zam ayrıca menajerine 2.5 m euro hava parasıyla uğraşıp belim ağrıo diye yatıyordu.nobrenin bu sene takımda kalması suçtur.hemde 2.5 m euro ya.bu kalitesiz ezikbahçenin avrupada başarı sağlayamayacağımızı anladık diyip gönderdiği futbolcudur bu adam.kocaelispor maçındaki uzaktan şutu hariç beceriyle atılmış bir golüde yoktur... tello konusu apayrı eğer tello böyle oynayacaksa sene ortasında gitsin delgado dursun sene sonuna kadar.bir futbolcu bu kadar mı isteksiz bu kadar mı şuursuz oynar.tellonun 1 tane olumlu pası yok.futbol zeka işidir takımda zeki futbolcu olması çok önemlidir.tello da böyle bir oyuncu ama isteksiz olması bütün yeteneklerini göz ardı etmemizi sağlıyor.tahmin ediyorum maddi konularda rahatsız o yüzden böyle bu yönetimden bunu düzeltmesini bekleyeceğiz ama çok bekleriz böyle giderse sonunda telloyuda kaybederiz...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Sözlerimin arkasındayım kardeşim yeter Allah aşkına yeter bıktırdınız artık Bana cevap verin Bütün takım coşuyo gol rekoru kırıyoda nobre mi duruyo takımda sadece nobre para alıyoda diğerleri babasının hayrına mı okuyor . İnsaf yeter arkadaş yav nevzat demir tesisleri orda gidin yüzüne söyleyin nobrenin cesaritiniz varsa bıktık her hafta burda nobreye saydırmanızdan . | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |