![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Göndermeye ne gerek var daha başkan 2 tane daha alır sonra 3 tane kiralar sezon sonu 4 yıldız getirir 3'nü kiralık verir kira parasınıda Beşiktaş öder yönetim para harcama konusunda uzman LÜTFEN İŞİNE KARIŞMAYALIM Ulan ulan ulan yeter yönetim yeter yaaaa...... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ernst holosko delgado haricindeki herkes gitmeli, onlardan bin kat daha kaliteli bir sürü yerli oyuncu var. Yanıyorum şu holosko gibi adamı kullanamadığımıza febeşlerde gayselerde ya da herhangi bir avrupa takımında olsa yıldız olurdu garibim bizde bitti resmen bu yüzden onun iyiliği için belki de gitmeli
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Önce Yıldırım Demiröreni Gazi Antepe gönderelim. Uçak parasını ben vericem. Demirören giderken yanına Denizli hocayı da veririz. Sonra Ferrari ve Ernst dışındaki bütün yabancılar satılabilir. ve takımda yerli lider oyuncu eksikliği var. Git Hamit, Halil, Tuncay, Fatih Tekke, Gökdeniz, Aurello(sakatlığı geçtiyse) gibi oyunculardan 2-3 tanesini getir. Sonra yanlarına çok kaliteli 2-3 yabancı getir. Bak o zaman takım nasıl oynıcak. Takım kötü oynarken sahada ön plana çıkıp takımı sırtlıcak adam yok. Biraz Ernst yapıyo saolsun.
__________________ Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |