![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Toraman ın olmaması kötü olmuş ama ismail in yerine zaten üzülmez oynamalıydı bu maçta bence o açıdan sorun yok ismail açık bırakabiliyor arkada daha kademe anlayışını tam oturtamadı üzülmez daha uygun bu maç için. Toraman ın yerine de en iyi seçenek ekrem tabii ki. 2 li ön libero oynar büyük ihtimal gene Ernst ve fink olarak. Tello yu gene oynatacaktır hoca çünkü duran toplar çok önemli Tello gerekli bu açıdan. Nihat olmayacağına göre bobo ve nobre bir arada oynayacaktır. Sağda da S.Özkan oynamalı Rüştü Ekrem Sivok Ferrari Üzülmez Fink S.Özkan Ernst Tello Bobo Nobre bence böyle olmalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | İNŞALLAH BEŞİKTAŞIMIZIN MAÇI OLUR VE TAM BİR BEŞİKTAŞLI GİBİ RUHLARIDA ÖYLE OLURSA VE DE ŞANSLARI YANLARINDA OLURSA KARA KARTALI TUTAMAZLAR.BAŞARILAR DİLİYORUM İNŞALLAH KAZANICAĞIZ...KADRO İSE; RÜŞTÜ İ.KAŞ-İ.TORAMAN-FERRARİ-İ.ÜZÜLMEZ ERNST TELLO-TABATA-SERDAR ÖZKAN BOBO-BATUHAN(BU ADAMA ŞANS VERİN ARTIK)
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Weh: 'Kazanmak zorunda olan Beşiktaş' Denizli: 'Beşiktaş'ın gücünü göstereceğiz' Maçın özeti gibi açıklamalar yapıldı bugün.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hakan İ.Toraman-Ferrari-Sivok-İ.Üzülmez Ekrem-Fink-Ernst-Tabata Nobre-Bobo Tello bana göre 11'de olmamalı sahada ruh gibi dolaşacak yine. Bobo - Nobre ikilisi iş yapar bu maçta kanatlarda da hızlı adamlar olması gerekli Deli o kanadı tek başına forse eder diye düşünüyorum. Bobo ve Nobre 11'de başlarsa ileride boşluk yaratabilirler Tabata ve Ekrem ile de gol pozisyonları yakalarız diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı galip gelmemiz gereken bir maç son düdüğe kadar yine susmak yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu maçı kazanacağız şüphem yok..! Maçın kilit oyuncuları en uçtaki oyuncularımız olacak..oralarda Nobre ve Bobo olmalı. Bu maçta son 2 haftadaki gibi şans golleri atamayiz, ilk 11 de net gol vuruşu yapacak oyuncu lazım yani Bobooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zor dostum zor, bu futbolla bu futbolcularla zor
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |