![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | gerçekten bu futbolla yenmemiz gerçekten çok zor.. üstelik karşıda galibiyete hiç ihtiyacı olmayan ve çok iyi kontra yapabilen bir takım varken.. Wolsburg'un teknik direktörü mustafa denizli'ye katılmaığını sölemiş ve 7 puanın bu gruptan çıkmaya yetmeyeceğini söylemiş.. Nasıl matematik var bu adamda acaba.. 6 puan bile çok büyük ihtimalle çıkarır onları.. 7 puan ise kesin olarak çıkarır.. Bizim bile şu şartlarda 6 puanla çıkma şansımız var.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çıldırt bizi delirt bizi kartalımmmm istanbulu başlarına yıkalım.... arkadaslar toraman ve ismail büyük oranda oynamayacak ama oların yerine kim oynarsa oynasın suan takımımızda kendilerini kanıtlama hırsı var bu maçı alma hırsı var ve en az onlar kadar başarılı olacaklarına inanıyorum. Tıpkı liverpool maçında olduğu gibi.. Bi kaç sözde federasyona söylemek istiyorum. Ankaragücü maçı gündüz oynasaydı dünyanı sonu mu olacaktı acaba çok merak ediyorum. Nese biz BEŞİKTAŞ ız her seye her kese rağmen YE NE CE ĞİZ başka yolu yok.....
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence maçın gidişine göre tezahürat yapmalıyız.ne bileyim top karşı takımda iken "bu sene şampiyon görelim sizi" yerine bütün stadın ıslıklaması yuhlaması daha bir etkili gibi gelior bana. çok zor bir maç olacak.grafitenin yerine oynayacak martins müthiş hızlı bir forvet inş kazanırız
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Almanyadaki macın son 30 dakikasında oynadıgımız oyunu oynarsak kazanırız tabi en öncesi acele etmememiz lazım inşallah 12 adamın desteğiyle alacağız bu maçı...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
senin yaptigin bu orta sahayla birak golu pozisyon bile bulamayiz malesef gokhan
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |