![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | gruptan çikarsak fiyatlari dusunmek bile istemiyorum ... ![]() Kapali 350 olur her alde
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() ![]() | valla besiktasima hersey feda olsun,100degil binde ödenir yanliz bu paranin besiktasimiz icin iyi islerde kullanilmayacagini bildigimizden cogu taraftarin tepkisini aliyor.keske basimizda gercek bir bjk li baskan olsada takimi kulübü iyi yönetsede varsin bilet fiyatlari iki kati fiyata ciksin. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 650 liraya ibrahim üzülmez izlemek istemiyorum sağ bek ibrahim kaş izlemek istemiyorum kanat oyunları futbolu güzelleştirir ama malesef kanatlar yok biri yıllardır boşa çalışır diğeri daha iyi futbolcu olduğunu ispatlayamadı kusura bakamayın beleş tepe anca kurtarır bu düzeni 650 de neymiş...
__________________ erkek adam renkli takım tutmaz... besiktaslı olmak ve onu yasamak yeter... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ erkek adam renkli takım tutmaz... besiktaslı olmak ve onu yasamak yeter... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bu ülkede asgari ücret 550tl civarında.Ve insanlar bu parayla kira,elektrik,su,doğalgaz,telefon,yemek gibi ihtiyaçlarını kar$ılıyorlar. 550tlyi 30a böldüğünüzde 18.30tl gibi bir rakam çıkıyor.Bir babanın çocuğunu alıp da maça gitmek istemesi 75+75+10tl(yol)+5tl(simit+peynir) 165 tl yapar buda yakla$ık 9 günlük ihtiyaç demektir bilmem anlatabildim mi?Bu ülkede maça gitmek zenginlerin,orta sınıfın hakkı olduğu kadar fakirin de hakkıdır! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |