![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Sizin gibi yazarlara yazıklar olsun asıl...Medyada bir tane adam gibi Beşiktaşlı yok, siz hala boş boş konuşun...Başkana, Denizli'ye, ruhsuz futbolculara yazıklar olsun de hele bi sen, sonra taraftara gel... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nokta
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | başka söze gerek yok. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu küfür edenleri leş kargaları olarak açıklıyorum. Haysiyetsiz, omurgasız insanlar. Maalesef bu adamlar artık Beşiktaş'ın kötü kaderi oldular. Bu adamlar Beşiktaş'a kötü bir gelenek kazandırdılar. Aslında suçlu sadece onlar değil onları o tribünde barındıran her Beşiktaşlı suçlu. Hepimize yazıklar olsun. ________________________ Kimi kastediyor..? Ya Demirörene ne demeli.. ![]() Telegolde a.Cakara kücük ahmetine söyle kelimeler kulandi.. M.Topac günlerde eziklere ezik dedi.. Tribüne elaman sokan..taraftari cocuklari dövdüren adamlari koydu.. Daha nice yaptiklarina sayabiliriz.. Evet küfür olmamali ama 6 senedir biriktere biriktere taraftalarimiz patladi..:!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | serdar başkan da bana küfür edilmedi ettirdiler dedi ettirenler layık oldukları yere gelirler diodu bak layık oldukları yere geldi beyfendi
__________________ erkek adam renkli takım tutmaz... besiktaslı olmak ve onu yasamak yeter... | ||
| | |
| | #7 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
. | |||
| | |
| | #8 | ||
| Guest
| ya arkadaslarr tamam yönetimi istemiyoruz fakat küfür çok farklı o adam zaten gidecek sadce sabretmeliyizz! küfür ederek kendimizi rezil ediyoruzz herkes işte BEŞİKTAŞ TARAFTARI bu diyo ama öle dememeliler herseye rağmenn takımına destek veren bi taraftar olmalıyızz! benim hayalim ilk kadın BEŞİKTAŞ başkanı olmakk böle olcaksa her gün küfür hakaret olcaksa vazgeceyim ![]() | ||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |