![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne hallere düştük yarabbim allah beşiktaşımızı şu başımızdaki musibetlerden bir an önce kurtarsın inşallah![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | şunun şurasında ne kaldıki ocak ta sönecek demirören den kurtulmaya az kaldı o gitsin tüpleriy le oynasın DEMİRÖRENNNNN İSTİFAAAAAAAAA YÖNETİMMMMMM İSTİFAAAAAAAAA DENİZLİİİİİİİİİİİİİ İSTİFAAAAAAAAA | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | trabzon bizi dağitır,fb maçındanda hiç ümidim yok Konu AMİGO tarafından (04-11-2009 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Trabzon konusunda ne olur bilemem ama azize ydnin koltuğunu korumak için bu maçta 3 puan bırakmayı göze alabilir (: | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eda,ablacım..sakın böyle şeyler düşünmeyin..biz 106 yıllık çınarız..3, ligde bile oynesak düşmeyiz..sakın ablacım sakın...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Taraftar Tecrübelendi Bir Daha 3 5 Çapulcu Tribüne Girip Ahkam Kesemez . | ||
| | |
| | #9 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şerefin varsa git kafana sık inşallah dayak yemeyiz falan filan ya ne oldu bu futbol seyircisine futbol seyircisi gitti felaket tellalları geldi bundan daha kötü günler gördük geçirdik hiç bir şey olmas beşiktaş koskoca bir takım bir dev korkmayın bu kadar
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Hiçbirşey olmaz arkadaşlar , Beşiktaş taraftarı gerçeği görmüştür artık , kimse kimseyi dövemez. Herkes üzerimize geliyor ama gelinen ortamda en masum kişiler bizleriz , yani taraftarlar. 1 ay önce bizi dövmek için adam tutan Yıldırm Demirören değilmiydi. Biz bu adama küfür ettik başka kimseye değil. Bu gerçeği de artık biliyor herkes. Beni üzen nokta şu ; taraftarımız basından çok fazla etkileniyor. Herkes kendisini sorguluyor. Niye kendimizi sorguluyoruz. Milyon dolarları biz mi kazanıyoruz. Takımın başındaki hayalperest biz miyiz ? Saçma sapan transferler yapıp kulübü kendine borçlandıran ben miyim? Dünyanın neresinde böyle bir taraftar var. Stada gidip 2 gol görsek coşkumuz tavana vurmuyor mu? İnönünde bu sezon 7 maça gittim. 2si şampiyonlar ligi (150 lira) 5i lig maçı (150 lira). Verdiğim toplam para 300 lira. Vermeye de devam edecem ama artık stada giderken dua ediyorum 1 gol atalım diye , 1 -0 olsun bizim olsun diye. Bu hale düşürdüler bizi. Yeryüzündeki en masum taraftar Beşiktaş taraftarıdır , son sözüm budur. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |