![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
| | #2 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | tabiki değil bizim takımda çok kişinin aldığı para çok ama işte yönetim delgadoya verdi bi kere altından kalkamıyorlar ama bazıları nobreyi yerden yere vuruyor beğenmiyor olabilirler çok sevmiyorda olabilirler ama saygı duymak zorundalar anlatabildimmi bu adama kimse yattı diyemez bu takımda en çok çalışan oyuncu nobredir en çok koşanda nobredir bu yapılanlar emeğe saygısızlık ve ayıptır
__________________ | ||
| | |
| | #4 | |||
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | walla ben nobreyi aldığımzdan dolayı hiç pişman değilim çok mutluyum nedenide ilk geldiği sezon gol atamadı çok çalıştı iyi niyetliydi diğer sezon kötü değildi sezon sonu açıldı yeterli değildi ama yinede iyi niyetliydi bu sezon fena değil diyyebileceğim bir sezon çıkardı verilen paralar fazla ama çalışarak hepsini olmasada hakediyor iyi niyetle olmaz diceksin biliyorum haklısın ama iyi niyetli olmayıp koşmadan para alan çok oyuncu biliyoruz bizz
__________________ | ||
| | |
| | #6 | |||
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (11-07-2009 Saat 14:46 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |