![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Batuhan ilk 11 de oynayamaz tabii ki şu an bu maç eksiğiyle ama oyunun sonlarına doğru girebilir tabi o da sakatlığı falan yoksa. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Herkes diyor ki "Batuhan iyi futbolcu ama işte karakter.." Ya kardeşim size ne, bize ne adamın karakterinden? Kızınızı mı vereceksiniz? Nüfusunuza mı geçireceksiniz? Çocuk her maçta canavar gibi oynuyor milyonlarca euro lar verdiğiniz golcülerin toplamından daha çok gol atıyor. Bu adamın işi buysa ve iyi yapıyorsa geri kalan hiçbirşey ne sizi ne de bizi ilgilendirmez. Karakterli dedikleriniz bütün sezon yatarak, gezerek tozarak, senin benim cebimden çıkan milyon euroları istifliyorlar. Bana sorarsanız onlar en karaktersizleri
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | |||
Muhalif Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
Ama ne mevcut yonetim ne de mevcut hocamiz bunu yapacak kapasitede degil.
__________________ YETER!!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oynatmaz bu adam... ancak Forvet kalmıycak öyle oynatırlar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sanıyorum ilk devre için kesinlikle şans bulamayacak. İkinci devre belki. Ayrıca forvet sorunu sakatlık kart gibi durumlar olmadıkça da oynatmaz gibi görünüyor. Zaten A takıma alırkende çok direndi mustafa hoca biraz kamuyoyu baskısıyla almış gibi oldu keşke almasaydıda Eskişehirde oynasaydı çocuk böyle olacağına.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saten kıralık olarak sadece eskısehıre gıtmek ıstedı eskısehırde yasayan bırı olarak eskısehırspor taraftarları batuhana tapıyordu kı rıza calımbay sureklı beyanda bulundu batuhanı ıstıyoruz dıye sonra antepe vermeye kalktılar madem oynatmayacaktınız nıye eskısehıre vermedınız
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |