![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Peki bukadar bi kötü takim'da delgado olup calim, pas, göze hos gelen futbol ve gol atsa KÖTÜ'mü olur??? Delgadodan önce bu takimdan gitmesi gereken cok oyuncu var..... | ||
| | |
| | #3 | ||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zayıf rakipler karşısında güzel futbol oynuyo bize lazım olacak maçlarda ben pek fazla göremedim göreceğimizide sanmıyorum
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Bırakalım arkadaşlar bu işleri Delgado bize yar olmaz..Zamanında çoğumuz Delgado'nun bal yapmayan arı misali bir oyun stili olduğunu çoğumuz konuştuk..Eee nereden çıktı şimdi bu Delgado merakı ?? Hani zamanında bu adam neden takımda, takıma katkı sağlamıyor,forvet hattına destekte yetersiz kalıyor diye eleştirmiyormuyduk Delgado'yu?Takıma kazandırdığı maç sayısı kaçtır 10 numara oyuncumuzun?Biriniz açıklayın lütfen..Benim hatırladığım bir Zürih maçı Avrupa'da ... Ben görüşlerimin halen arkasındayım..Bu oyuncudan bize fayda gelmedi gelmeyecek de..Kim ne derse desin...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence hic bi deişme olmaz
__________________ ALemİN KRALI BESİKTAS!!! siyahin Yanina Beyaz Koyduk Yillardir Bu Renklere Biz Bas Koyduk Yagmurlarda Camurlarda Stadlari Doldurduk Besiktas Sen Bizim Herseyimizsin. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado'dan Çok şey Beklemek Yersiz olur
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şuan zaten Delgadonun yoklugunu cekiyoruz... Delgado sakatlanmasa Tabataya 8. milyoın euro vermiycekdik. Ve 10 numara sıkıntısı cekmiycekdik.
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| | |
| | #10 | ||
| fanatik kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Delgado'dan bu zamana kadar ne hayır geldi ki bundan sonra gelsin.Takıma girmesi daha büyük zarar.Delgado'nun devre arasında gönderilmesi lazım, boş yere yabancı kontenjanını işgal ediyor.Yerine de kaliteli bir golcü alınsın. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |