![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş ruhunu taşıyan bir başkan istiyoruz! biraz Beşiktaşlı isen bizi rahat bırak be başkan! __________________ şu y.d den nasıl kurtulucaz ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
Aynen katılıyorum sözde değil özde BEŞİKTAŞlı bir başkan istiyoruz! Eğer özde BEŞİKTAŞlıysada şan,şeref,adalet,doğruluk,dürüstlük herşey gelir... __________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Devir YAPIŞIP KALMA Devri
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. Konu Mehmet tarafından (06-11-2009 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Uğur_çArşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | harbiden abartmışsın merve o kadar da değil yani !!!
__________________ KARAKARTAL | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YEter DemirÖren Yeter artık bırak git !
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | dikkat ediyorum mahalledeki çocuklara çoğu beşiktaşlı...bunun sebebi ana ve babaları değil...beşiktaşın başarısıda değil(ki ole bişi yok)...bunun yegane sebebi Ç@RŞI sempatisidir...çocuklar bu yüzden bjk li oluyo...yani taraftar yonetime birkaç beden büyük geliyo...ne yazıkki...
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Biz beşiktaşımızı hayat bildik. biz beşiktaşımızı içimizde ki isyankar yan bildik. Biz beşiktaşı yenerken değil sahada çıktıklarında yenilselerde yüreklerini ortaya koyanlar olarak bildik. Biz beşiktaşı kan bildik can bildik VE ASİ RUH bildik. Varsın bunu anlamayanlar yanımızdan eksik başımızdan uzak dursunlar. Anlamayacak olanlar ise renkli takım tutsunlar biz o asil renkleri şerefimizle gururumuzla sonuna kadar yanlız bırakmadık BIRAKMAYIZDA !!!
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | merve kardesin nedemek istedigini cok iyi anladimda ama yinede dogru bulmadim bu yaklasimi ama her yoruma saygim vardir ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |