|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
08-10-2006, 08:05 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 37 |
Tigana'ya ödeme sözü Beşiktaş'ın hocası Tigana, lig, Avrupa ve kupada oynayacakları zorlu maçlar öncesi, İkinci Başkan Murat Aksu ile görüşerek, futbolcuların birikmiş alacaklarının ödenmesini istedi. *** Parayı ödeyin Fransız hoca, "Para, futbolcum için önemli değil ama doping etkisi yaratır" derken, ikinci başkan Murat Aksu "Gerekeni yaparız" dedi. Beşiktaş'lı futbolculara para müjdesi... Teknik direktör Tigana; Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Kupası'nda oynanacak zorlu maçlar öncesinde yönetimden futbolcu alacaklarının ödenmesini istedi. Tigana'nın, ikinci başkan Murat Aksu'yu arayarak bu konuda yardımcı olmasını talep ettiği ifade edildi. Zorlu dönemeç Fransız hocanın Aksu'ya, "Para belki futbolcularım için önemli değil. Ama zorlu bir kulvara giriyoruz. Üç cephede de önemli maçlar yapacağız. Ödenecek primler, futbolcularım için büyük bir doping etkisi yapacaktır. Biz de bunun karşılığını sahada oynacağımız futbol ve alacağımız skorlarla vereceğiz" dedi. HAFTAYA YATACAK İkinci başkan Murat Aksu'nun da Tigana'nin bu talebi üzerine Fransız teknik adama, "Para sorun değil. En kısa sürede bu işi halledeceğiz. Yeter ki sizler, zorlu dönemeci kayıpsız kapatın. Taraftarımız artık galibiyet serisi bekliyor" yanıtını verdiği öğrenildi. Paraların G.Birliği maçından önce hesaba yatması bekleniyor.
__________________ Besiktas JK . | ||
|
08-10-2006, 10:51 | #2 | ||
junior-1903 Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 28 | Tİganaya GÜvenİyorum Ve İnaniyorum İnŞallah YÖnetİmde DesteĞİnİ Eksİltmez Ve Tİgana Uzun SÜrelİ BaŞarilar Birakir Buna İnaniyorum Lyon Gİbİ Bİzİde Uzun BaŞarilara UlaŞtiracak Bİr Teknİk DİrektÖre Sahİbİz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
08-10-2006, 14:29 | #3 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 34 | futbolcuların parası tabiiki klupte kalmaz ama ilk önce o parayı haketmek lazım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
08-10-2006, 14:32 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 31 | aynen katılıyorum futbolcuların yüzü olmadıgı ıcın araya tıgana girmiş. | ||
08-10-2006, 17:01 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | Tabi haklari ama o hakki hak etmek lazim hem hoca hem oyucularin | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |