![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş Kulübüne Yakışır Bir Davranış Ayrıca Sponsor bulamadılarda Böyle bir olaya giriştiler diye düşünmek çok acımasız olur koskoca 106 yıllık kulübe ve Geçen Sezonun Çifte kupalı şampiyonuna Sponsormu yok türkcell olmazsa avea olur avea olmazsa ülker olur bir şekilde reklam alınır ama birde işin sosyal sorumluluk kısmı var ve Bence beşiktaşın duruşuna yakışır bir davranış oldu . Kızılay ve Mehmetçik Vakfı'nı Formamızda Taşımak . | ||
| | |
| | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimin 6 yıldır yaptığı tek olumlu hareketidir diye bilirim ben bu davranış için. bence doğru bi karar eğer izin varsa her hafta başka bi vakfımızın adıylada çıkabiliriz. bu kızılay olabilir mehmetçik vakfı olabilir darülacezeler vakfı olabilir yani gündeme gelmesi gereken ne kadar vakıf varsa onlar olabilir çünkü bunlar sosyal sorumluluklarımızdır. bence mehmetcik vakfının reklamının alınmasının en büyük nedeni malumunuz kurban bayramı yaklaşıyor ve mehmetçik vakfıda kızılay vakfıda kurban bağışları kabul eden vakıflarımız oralara dikkat çekmek için yapılmıs davranışlar olabilir. Bence çok güzel bi şey bu.. Arkadasımın dediği olaya katılmıyorum. sponsor bulunmadığı için değil. Biz BEŞİKTAŞ kulubu olarak daima ilk lerin ve Halkın takımı olduğndan bu tür sosyal sorumluluklarda bulunması çok hoş bişey. Ben isterim ki bu tür orgaizasyonlar daha çok olsun. Mesela milli maçlar için ligimize verilen arada bu vakıflarımız için bi maç yapılabilir. örneklerle çoğaltabiliriz.
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bu tuzağa düşmeyin arkadaşlar , Yıldırım Demirören Kızılay olayında da Mehemetçik vakfı olayında da kendi reklamını yapıyor aslında. Sizce adamın umrundamı sele kapılıp yok olan insanlar , sakat kalan askerler... İyi birşey olsa da adam kendi reklamını yapıyor . Sakin kafayla düşünürseniz gerçeği göreceksiniz. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | art niyetli arkadaşlar var..Yani buna da bir kulp buldunuz ya helal olsun..Beşiktaş klubu, istiklal savaşına tüm sporcularını gönderip şehit veren, bunun ödülü olarakta armasında türk bayrağı taşıyan ilk ve tek klüptür..tarihimizi,duruşumuzu,şerefimizi bilerek bu tarz konularda yorum yapalım..bu hassas konularda Beşiktaş klubu hep öncü olmuştur,ebediyen öncü olmaya devam edecektir..Bunu parayla pulla bir tutanları kınıyorum..Bu hareketten dolayı Klubümle gurur duyuyorum.. Konu RamesooN tarafından (13-11-2009 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | |||
| saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
katılıyorum ramazan abi teşekkürler değerli yorumun için..
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
| | |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #9 | ||
| Son Barikat ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Reklam diyenlerin aklına şaşarım! eğer bu reklamsa keşke her rakibimiz yapsa bizde alkışlasak.. neyse it ürür kervan yürür
__________________ ![]() BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur.. Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında... | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben sunu belırtmeye calısıyorum bazı arkadaslar bana cephe aldı ya neyse bakalım gs ve fb ye yapılan reklam anlasmaları bıze onerılmedı dusuk teklıf yaptılar ve bız bu yuzden kızılay reklamı aldık bence cok dogru bır karar bos duracagına sosyal projelerde bulunmak ama bız bır barcelona gıbı her yonden gelırı olan bır takım degılız ıyı bır teklıf geldıgınde reklam alınmalıdır
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |