|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
08-10-2006, 11:55 | #1 | ||
junior-1903 Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 28 |
Sürpriz sonuçlar... İskoçya fırtınası Günün en büyük sürprizlerine ise Ada takımları maruz kaldı. Güney Kıbrıs Rum Cumhuriyeti sahasında Serbest İrlanda'yı 5-2 yenerek, tarihi bir zafer elde etti. Rumlar'ın gollerini Konstantinou (2), Charalambides (2) ve Garpozis kaydetti. Konuk ekibin sayıları ise Ireland ve Dunne'dan geldi. Elemelerdeki ilk iki maçını kazanan İngiltere de Makedonya karşısında stop etti: 0-0. Toshack'ın Galler'i evinde Slovakya önünde 5-1'le bozguna uğradı. Çek Cumhuriyeti, San Marino'yu 7-0'lık sonuçla gole boğdu... Çekler; Kulic, Polak, Baros (2), Koller (2) ve Jarolim ile farka koştu. Böylece San Marino son iki maçında 20 gol yedi. Son Dünya Kupası'nın finalisti Fransa, Glasgow'da İskoçya karşısında şok bir mağlubiyet aldı: 1-0. İlk yarısı golsüz son eren karşılaşmada İskoçlar'ı 3 puana taşıyan golü Caldwell attı. Uzun bir aradan sonra milli takım kadrosuna davet edilen Fenerbahçe'nin eski yıldızı Anelka 18'e alınmadı. Romanya da Belarus önünde zorlanmadı ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Mutu, Marican ve Goian'ın gollerine Kornilenko karşılık verdi. İliç'in yedek oturduğu Sırbistan, Belgrad'da Belçika'yı 2.02'lik forveti Zigiç ile devirdi. İsveç de sahasında güçlü rakibi İspanya'yı Elmander ve Allback ile yıktı.
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
|
08-10-2006, 14:02 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | iskoçya-fransa= 1-0 çifte 2.06 rusya-israil= 0-2 çifte= 2.20 macaristan-türkiye= altı= 1.90 yunanistan-norveç= 1 = 1.80 malatya-ist. belediye= 1= YATTIM... Benim için sürpriz olmadı yani...
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
08-10-2006, 14:09 | #7 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | şu haberi euro2008 bölümü var oraya açsanız daha güzel olur | ||
08-10-2006, 20:43 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | allah fransanın belasını versin dünya kupasındada benim kuponlaı çok yatırdı şimdide admam isviçreyle koreyle berabere kalıyor ispanya yı yeniyor olacak iş degil şimdide italya yı yendi gitti iskoçya ya yenildi. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |